Еј искрен муабет, и тоа не е фер, не мислам дека луѓе со емоционални проблеми и дупки треба да го оставаат товарот на нивниот партнер. Можеби и една од најголемите мои грешки е што со премногу нагласени емоционални потреби сум влегувал во врски. Едноставно, не е работата на некој друг да ти ги поправа дупките во тебе, затоа што реално и никој не може да ги поправи како самиот ти.
Зависи што се подразбира под тоа да не ги третира исто. Ако се ептен екстремни разлики, пример едната ко партал ја терира, другата ко принцеза, а ништо не му згрешила ниту една од нив, и баш коректни биле, а сепак се забележува друг однос, тоа многу кажува за неговата личност. Но , ако приметува дека и кон него нејзиниот однос е поразличен, повеќе се согласуваат и се ставарно погодени, мислам дека нормално е да се понашаш подруго, да даваш поголемо внимание, посветеност и слично.
Мажите ги ставаат жените во категории. -жена за секс -жена за мување -дебела жена, задна дупка на свиролот ако нема друга за секс - таа згодната шо сите ја сакаат и шо се ќе дадат за неа -жена што ја сакаат - жена шо сакаат да ја оженат - жена последна дупка на свиролот, шо ќе ја оженат ако нема друга за женење Па и така ги третираат. И општо познато е дека згодните девојки поубаво ги третираат отколку дебелите. Нема на чему.
Сосема си ви право, и супер што си свесен каде си згрешил и сакаш или си се поправил. Јес да сите имаме некои емоционални потреби, и убаво е е кога имаме поддршка од партнерот, што според мене тоа и е поентата на врската, а не ебавање ко животни. Има разлика да влагаш во врска со емоции и кур, и да влагаш во квази односи преку манипулација и лажна емоционална сигурност со цел пичка. Така да, you won.
Па ете тркни тамо до незнам која тема беше, шо поставив слика во пижами шо сум, да видиш дали сум дебела. Пс.
А ти шо толку се запали погодив дебела си и шо горе шо си била у право не разбрав плус сакам бе елегатно попунети
Не, не погоди. Туку баш горе спомнав дека мажите поубаво ги третираат послабите девојки отколку подебелите и сега ти го спомнуваш тоа дебела како навреда. Значи само потврдуваш тоа шо го пишав горе.