Искрен муабет, таа у аптека шо ми работи има некои 45, ама да не беше мажена, ни едно ни два... Најтрагично е што ја знам од кога имам 15 ама стварно ми фаќа око...
Старк, друг пат биди по учтив и напиши на што поточно мислиш оти така читајќи те, некој ќе те разбере дека се шо е над 10 години за тебе е старо веќе . Знаеш, има многу тука шо буквално си ги сфаќаат муабетите.
Samo sakav da se cklucham co diskusijata i kazham avoe mislenje a toa e razlika od 10+ godini e odvratno.
Otsekos si velev nad 5 6 razlika nema da dejtam, ama imav vrska so 8 godini razlika i mi beshe mozebi edna od poubavite, a istovremeno i nervozno. A postara od mene maximum so bi dejtal e 3 do 4 godini i to e to.
Не знам што муабет ќе биде, ама машки на тие години се загледуваат по 40 годишни. А и знам пар врски, па и со брак две завршија. Поретко, но ете ги има.
Не дека ми е гајле што прави типот, чисто ме интересира машко мислење. Се допишуваме веке некој период и се договоривме да се запознаеме наскоро. На почетокот беше се ок, но после некое време почна да не ги отвара одма пораките од мене на фб , туку дури следниот или понаредниот пат кога ќе се уклучи дали после саат , два или повеќе (дури и кога е на работа). Исто така кога е прва смена на работа поручек е слободен и после 6-7 саатот навечер повеќе не се уклучува на фб. И за викенд го нема по 2 дена. И кога го прашав шо праел вика одмарав не се уклучував на социјални мрежи. Шо му е филмот на типот? Или има некоја?
Не сум машко, ама по ова што го пиша можеби е женет штом поручек го немало и за викенд, можеби тогаш си е со фамилијата, не знам, мене тоа прво ми падна на памет штом ти пишувал само додека е на работа. Нека кажат машките членови од нивна страна како гледаат на ова.
Не ми пишува само кога е на работа, туку кажав дека го снемува, исто така не ги отвара одма пораките со мене кога ќе се уклучи туку дури следен или понареден пат(дури и кога е на работа). А бара да се запознаеме.
Тогаш зошто сака да дојде да се запознаеме? Не му е воопшто блиску, а и однапред му кажав дека не сум тип за секс само. И тој исто рече дека сака озбилна врска.
А извини шо мислеше дека така лесно ке се откаже па шо ако си му кажалла тој до крај ке иде и 20 пати да му кажеш не си за секс пак иста песна машко е тоа да имаше други намери искрени до сеа кафе ке пиевте два три пати и ке си видевте на која сте фала многу