Искрено sus ми е ради то шо го нема цел викенд, во смисла, ако си заинтересиран за некој и един начин ви е онлајн комуникација - чудно ми е тој извор да го затвориш. Не можам јас да определам шо мислиш под не враќа одма на исто приклучување. Дали има статус онлајн? Ако да, бар на фб, ми се докажало како крајно грешно. Мене ме дава често онлајн. Не ни имам апликацијата. Ако мислиш дека се подолго и подолго не враќа и то знај да трај со саати па чак и над ден - би ми било чудно. И да не е сингл апсолутно можи да сака да се запознај без разлика дали му кажа дека неќиш само секс. Some ppl do be like that.
Ама ти пиша дека го немало и за викенд, кога си го прашала ти кажал дека одмарал и не се уклучувал. Исто и после 6-7 поручек пиша дека го немало.
Najdi si dr zanimacija nema nisto nejasno vo ignoriranje, se ti e jasno ama ne sakas da prifatis. I ova toj kazal vaka, kazal onaka, dali jas imam big trust issues ili sto e rabotata ne znam haha sto kazal nekoj mn malku vazno kako se isponasal, kako si go osetila, toa treba da ima tezina ova se dr batali
Епа кажи му дека си во "брак" можеби ќе му се испушти да ти каже дали е слободен или не...ако не ќе избега од тебе,а и ти ќе се спасиш
Ok, ne se zamaras, taka neka e .... Ne e vazno sto si barala ovde, mozebi ednostavno da si potvrdis, da ti olesni, kako i da e... Ne VERUVAJ tolku LESNO.
Не дека му верувам, прашав зашто не ми беше јасно неговото однесуваше баш поради тоа што од друга страна се договори да се запознаеме. А не дека се замарам, нит го знам нит познавам.
Vidi, samiot moment sto si "zbuneta" znaci on frlil mamka (ako nw si svesna mamkata e"saka seriozna vrska" ili kako bese ona sto kazal toj), ti si se fatila i sega "kako da te doobrabotuva", a ti mu pomagas. Edno imaj na um so maz cii zborovi ne se veter i magla nema da imas nikakvi zbunki, nedoumici i sl., toa kje e lukasuz koj nema da saka da si go dozvoli, zs mozebi pa, i nema da go "dumas vaka", tuku kje mu kazes bye bye, i takov maz nema da rizikuva. Ovoj si igra 5 kamencinja, a ti ako si se dogovorila da izlezes, boga mi posle ova sto kazuvas, nz kakov date kje bide toa, ama sepak vie si znaete.