Епа тоа е. И јас веќе не ги жалам таквите жени. Арно викаат, додека има овци ќе има и волна. Иначе не, не си ја научи лекцијата, пошо е толку очајна за брак, а со тоа е и лесен плен за таквите мажи.
Гревче Од сево ова ако не извлечеш поука, што да се каже. Ама, ете, мора и такви да ги има. Може и не им е потребно нив нешто подобро, од кај знаеме, може токму ова и ги пали и среќни си се вака. Искривена перцепција коа имаш е така.
I ova go imalo cccc auu edna prijatelka vika "daleko im bila kuca" hahah ama ne e toj kriv, drugarkata epten dobra. A cesto pati sum slusnala "dolzel/dolzela", za usluga se vozvrakja so usluga ili rucek vecera, vo ovoj slucaj nemalo usluga ama jbg koj kako doziveal. Auu skraja da e
Еее да е само ова. После него уште колку и земаа така пари. Дај 1000ка а јас ќе те зеам за жена. Дај 500ка и ќе дојдам после ќе се гушкаме. И така. Женава си се изнададе пари, мислеше за жена ќе ја земат. Ама така е кога си кажуваш на маж кои ти се фантазиите, они одма тоа ќе го употребат против тебе за свои лични интереси.
Zatoa ti pisa za brak li frlil mamka hahha mene mi dojde nesvojstveno, ne se ni poznavaat hahha ono se imalo
Plot Twist:Девојката е опасна нимфоманка и нон стоп плака за секс, само глуме наивна.. СЕ ШЕГУВАМ @Adidas888
A po ova sto kazuvas ona fakticki sakala niv da gi privlece, a brak sto misli ona sto e hahaha lugjeto se cudni stvorenjca vo ovoj slucaj mazite, maz ako misli ima mokj da uskrati nesto ouu kako bi, zaeb e sto realno ama bas nisto ne moze, toa pamet im se meri taka, samo za zal drugarka ti, sta reci, duri ne mi e verno ova ama ajde
Нека дава бе, коа има нека дава. Ти кажав, чим неа ја исполнува ова, слободно. Фетиш може ѝ е, се бива. Попаметните нека користат прилика, и мило ми е. У случајов ич не ги кривам мажите, сама си е крива. И мене ми е нереално, но се има по светов.
Ццц срамота, па таа девојка.. како не и е срам, како нема толку морал и ум, како и е фејсбукот? (се шегувам)
Еее, молчи да не те чујат оти ќе се наберат редица шо ќе ветуваат се и свашта За такви работи се молчи. На маж не се кажува се.
Sramota za maskiot rod,a uste pogolema sramota za zenskata bidejki mu dala pari,vo ovoj slucaj taa e kriva napravila budala od sebe