Зошто будала? Човекот поштено си наплатил. Ако не сакала да прави будала ќе го одјебала у прва секунда. Значи се е ствар догоровор.
Сакам да работам на себе, зборував со астролог и ми рече се дури не се променам јас за мене неможам да влезам во врска. Како би го сфатиле ова? Јас навистина сакам да работам на себе, да се ценам повеќе и се тоа ама како? Ако е работата да се посветам на кариера, тоа и го правам, ако се мисли да имам хобиња и интереси други и тоа го имам, дружење и социјализирање и тоа го правам, имам широк круг на пријатели, запознавам нови итн. Како да работам на себе? Јас постојано мислам на партнер, како да најдам, каде да го најдам...
Поздрав и фала ти на одговорот ама на тиндер не се наоѓа тоа што барам, испробано а за психолог можи би те послушала Не сум за short term relationship или one-night standing
Накратко, еднаш го прашав за излегување (претходно еднаш излеговме) пред 2 години, ми рече имал женска за сериозно, нигде не ја објавува, ни на фб, ни на Инстаграм, ни стори. Вчера му беше роденден и нигде ја нема, само него. Ако му пишиш, одма враќа. Не пишува прв.
А да се најде некој мене да ми одговори дали е во ред да му испратам СМС порака за среќен роденден иако не слави роденден т.е. не вика никој и дали смеам да му купам подарок и да му го дадам?
Не ти го имам рецнато реплајов, извини. Психолог значи да, океј тиндер е малце хит/мисс, симни бамбл у тој случај, ем нема фејк профили ем ти треба да им пишеш.
Слободно, не верувам да се лути. Јас не славам родендени, ниту па ми го знаат многу луѓе, ама не би се налутил.
Секако, СМС е добра идеа, и јас не сум многу по славење родендени ама тие што ќе ми пишат ги ценам што се сетиле и одвоиле време да честитаат. Подарок е премногу, ако не ти е дечко веќе.
Нема врска, порака е добра идеја, ако го имаш на Viber уште подобро. Башка му даваш добра асистенција да те покани лесно на дејт, како да те частам за роденденот пијачка покана. Многу полесно би било да те покани на дејт така.
Ептен што не сум поканета па, да не му земам подарок. Црна блуза и кафе. Не е тајна. Од твоја уста до Божји уши...