Фемина ме направи маж Девојче сум . Ретки се тие машки во Македонија така што размислуваат. Тоа беа совети од девојче за други девојчиња, затоа што советот на момчето не беше добар.
Не мора букет или комплименти, ама убав гест би било да ме собере од дома, да ме извози до место каде што ќе излеземе и да ме врати дома! За трудот може ете сметката по пола ќе прифатам да ја делиме Шала на страна, од каде вакви муабети ќе направи се да биде со тебе?! Сигурно нема банки да пљачкам за некоја на прв дејт да се согласи да излеземе. Пореални очекувања малку во смисла “дечково ми се допаѓа, ако ме покани да излеземе нема да му се правам недостижна, ќе му кажам да“
Умрено е ова одамна. Никој не сака да прави будала од себе и да дава 200%, ако другата страна нејќе да мрдне со прст.
Па да ти кажам најчесто така се гледа. Мене девојки ретко ме заследуваат, ама тие што ме заследите сите ми имаат пишано први најчесто риплај на стори. Со тоа и се потврдува теоријата дека ме заследуваат затоа што им се свиѓам на прва. А и ја најчесто заследувам женски шо ми се свиѓаат исто така на прва. Тоа е таа виртуална реалност во која живееме. Па профилите најчесто се приватни, така да не може да знаеш шо постови има и тоа паѓа во вода. Ако веќе е паблик голема е веројатноста дека нешо покушава да биде инфлуенсер, ај да не навлагам у детали за тоа. Така да, гледаш профилна слика ако те бендиса малце, заследуваш и тераш. Секогаш ќе се појави некој ќе рече 'ама јас не правам такааа'.. Океј али тука не дискутираме исклучоци.
Ај сеа не се прајте мекушлаи итн, ама најсериозно. Сакате дунда да ми извините на речников, а ни да се потрудите со муабет, не од типот жалопојки "ако ме сака че ме сака и без пари", ама малце да повежбате дома однесување, и шо треба да се кажи а шо не треба. Па после со гестови и пак после веќе и како гест на внимание или чест да подариш цвеќе или чоколадо. Вие треба да си одлучите и оцените дали треба да се борите за некоја личност или не, јас пример не ми е криво и да не успее после дејт-два а сме имале вакви ситуации, ако ништо друго позитивно било сето и еден добар спомен, барем јас така ги гледам работите. А овде цмиздрите....
Зашо од навика со стрелката на "ми се допаѓа" чекав да се појави "haha' да ставам Еј под итно да се апдејтира форумов, мора да се додадат реакции за мислења. Не знам колку си стар, ако си постар од 35 може да те рачунам за постар. Извини ми на речникот али и они сакаат кур. Сменети се времињата сега, никој толку активно не трча по путка. Покрај запознавање у живо ( што и изумира полека) имаш дејтинг апликации, социјални медиуми ко инстаграм има многу опции како за мажите така и жените 7 пати повеќе. Трпението е на минимум, ако не пали од прва дај друг/а и така у круг. Дали е добро или лошо не коментирам, али тоа е
Или сум ептен постар од вас или не знам шо е работава, ко стегнати да сте апла и да се резилиме позади профили на некојси форум и то женски. Еве ај кажи шо грешам.
Не трчале по путка не ич нееееееее По шо трчате? Како си кажа, ко толку лесно да е и заменливо, ццц мизерии Мизерно е вака шо доаѓате на женски форум и без срам се убацувате на овој начин
Тоа што сме на женски форум нема никаква врска со мислењето. Као женски форум кој притоа има опција за машки членови, и што ? Ајде ќе се преправаме. Ако не ти се допаѓа мислењето прескокни го. Значи само со глупи напади знаете да вратите на се.. катастрофа И тоа со намаленото трпение беше и за 2те страни, не само за мажите.
Дај бе кажи како освојувате жени еве ако не е со убо однесување, гестови почит па и да ја однесиш и се понудиш да почестиш нешто? Да ми извиниш со куро в раце одиш само?
Ебачишта јаки да се Доволно било тоа дури предоволно за ова модерно време Глупи напади се ова катастрофални, се извинувам ај егото се повредува, кревко е
Ајде, ќе пише реферат он, баш да видиме како ќе го елаборира сето ова А не одма со љутење и нервоза, аман