Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Совети од МАШКА страна за сите девојки

Дискусија во 'Сингл' започната од TheBunny, 17 септември 2010.

1. SeñorPink

SeñorPink Активен член

Се зачлени на:
    9 ноември 2024
    Пораки:
    43
    Допаѓања:
    117
    Старк шо да не?
    Не дека нема да добијат цвеќе од мене, ама сите што ме знаат знаат дека сакам цвеќе, од мене ќе предобијат цвеќе, ама сакам и јас бе гест, шо е ова? И да не се натегаме, 5 нарциси има кај секој по дома, ене кај баба ми имам преку 100, што не ги ни собирам, не е дека не може да се најдат, на крај у краева бабичките продаваат по 3 за 150, 5 за 200.

2. Stark

Stark Форумски идол

Се зачлени на:
    5 јуни 2013
    Пораки:
    5.611
    Допаѓања:
    18.836

Јас секогаш се сметам за џентлмен и преферирам да останам така. Традиционален тип сум и сметам тоа што го правам е и за да направам моментот ситуацијата подобра и полабава. Наместо да се натегам накантар да клавам работи, дома ме воспитале да имам пари в џеб макар и со другари да излезам да не се гребам. :)

Иначе во поглед на врски и слично ќе ја препознаеш личноста каква е тек ко че бидите во врска или по повеќе дејтови, ама тоа е друга тема на муабет.

На Hoping му/ѝ се допаѓа ова.
  3. TrueToMyself

TrueToMyself Истакнат член

Се зачлени на:
    2 декември 2022
    Пораки:
    87
    Допаѓања:
    215
    Сеа да не се лажеме, како што жените сакаат внимание и мажите сакаат исто.
    Мене не ми е проблем да покажам заинтересираност на некој што ми се допаѓа, ама нормално не прифаќам глумење недопирливост ни од машка ни од женска страна.

На Mumoftwo30, Billy Idol, Букерко и 2 други им се допаѓа ова.
  4. TheDiva1

TheDiva1 Нов член

Се зачлени на:
    Сабота
    Пораки:
    3
    Допаѓања:
    3
    Сметката цела треба да ја плати! :D

Јас коментирав на тоа дека Девојчето треба да пише прво. Единственото нешто што им остана на машките во ова модерно време на запознавање преку социјални мрежи е да пишат едно здраво и да почнат муабет со девојче што им се допаѓа. И тоа не сакаат да го направат? Чекаат девојката тоа да го направи.

Да направи сѐ во смисла да покаже дека му се допаѓа и дека сака да се запознаат и во живо, не само на социјални мрежи. Нормално ако види дека не му враќа на пораките или му враќа по недели тоа значи дека нејзе тој не и се допаѓа. Истото што го пишав за машките, важи и за женските. Ако девојче не одговара на пораките и не се обидува да продолжи комуникација тоа значи дека не и се допаѓа дечкото. Тогаш нема зошто да продолжи комуникација.

На Mumoftwo30 му/ѝ се допаѓа ова.