Веројатно си ги рипнала сите страни и директно си дошлна на последнава, друго објаснување немам зошто би го рекла ова доколку си ја следела темата. При одговор на прашање од Мрс Рајт одговорив со сеедно и ДДива веднаш под мене ја започнува реченицата со истиот збор за во контекс на дискусијата помеѓу мене и МрсРајт. Потоа Дачиа во дискусија со мене рече "90% е можноста да биде само дркаџија" по што ДДива ја кажа истата реченица како што можеш да прочиташ доле. Не мора да ти го цитирам постот за да биде одговор на твојот пост, горе без да стои твоето мислење очигледно ќе биде дека ти се обраќам тебе.
@Aenarion Буквално ова го реков, и ти пак ми ставаш слики од само ти шо кажа. I mean, take it personally if u want, idc. Ама она горе шо е пишано од членката е шема шо се пиши со месеци веќе. Само оти сега сме на едната страна од "паричката", пред недела, месец - бевме на другата. Една недела едното се пиши. Друга недела спротивното. Па едното. Па другото. Си се едитирал. Па да се едитирам и јас. Апсолутно цитат не значи дека само тогаш ти се обраќа. Можи и да не те цитира и да ти се обраќа, најчесто индиректно. Ама читајќи по темиве со месеци и години - точно би било то кога и да го пиши. Природно е да го пиши кога некоја од тие теми шо ги спомна се активни.
Дај тогаш баш најди ми цитат претходно на темава за како 90 проценти од следачите на Инстаграм се дркаџии, еве јас прв пат прочитав од Дачиа а по него "сосема случајно" и од ДДива.
Испушти да пишеш и дека пред неколку страни еден напиша дека и он сакал да биде третиран како принцеза, односно женската да му подарува цвеќиња.
Абе, не е грев да сака. Ко ќе се постави како со инает и осуда кон жените шо не го нудат то - е проблем. Као, секое лонче има капаче и такви муабети. --- Пак нема да се објаснувам зошто е набљудување шо е точно со месеци кажаното иако директен reference има за еден дел.
Епа тоа де, од инает сака цвеќе. Не оти он многу сака цвеќе. Дома кога ќе стигне наместо во вазна, во канта ќе го фрли или ќе го даде на најблиската женска роднина. Ама битно цвеќе сакал и он, оти женска му му побарала цвеќе. Уште менструацијата шо ни ја немаат украдено.
Треба да почнеме нова тема ,,СОВЕТИ од девојки за девојки" Јас сум во врска. Но, знам како ми било предходно и јас им пишувам на тие девојчиња што ќе го прочитаат коментарот на членот што им сугерира да пишуваат први. Од лично искуство ви кажувам дека не функционира тоа. Знаете што ќе се случи кога тоа ќе го направите? Ќе почне да ве игнорира, ќе почне да враќа на пораки кога ќе му текне, да ви го троши времето. Баш затоа што и во природата, мажот и се додворува на жената. Не е обратно. Не си го правете тоа на себеси. Мене ми е една работа многу интересна. Повеќето машки во Македонија сакаат да бидат алфа мажи. Сакаат тие да бидат главни, да доминираат. Се воодушевуваат на машки што имаат многу пари, многу моќ. Од друга страна очекуваат девојките да им пристапуваат први. Каде го има тоа дечки? Не бидете смешни. Сакате да бидете алфа, однесувајте се како алфа. Со девојчињата не се согласувам само кога намерно не им враќаат на пораки на машките, ги оставаат да чекаат. Ако некој не ви се допаѓа нема зошто да го влечете за нос. Едноставно му кажувате ,,Извини, не ми се допаѓаш и тоа е тоа." Подобро така од колку да мисли дека има шанса. Ако повторно ви пишува, а вие сте му кажале дека не ви се допаѓа, тогаш оди на блок и тоа е тоа.
Иииии најважното го заборавив. Ви посакувам сите да бидете живи и здрави и во новата година да не се возбудувате толку многу на туѓи мислења и ставови како Aenarion. Сепак е форум. Поздрав од ДДива1, таму си заборавил да допишеш 1. Можеш да го едитираш попосле. Ok, thanks, bye!
Повеќето од овие шо сакаат жените први да им пишуваат, ни знаат муабет да напраат ни се алфа ни ништо. Пишуваат "здр, како си". Од тие шо ми пишале така, 90 посто се манијаци и дркаџии. А и плус, зошто да вратам на некој кој не ми се допаѓа? Не се заебавај, 50 годишни чичковци пишуваат на значително помлади девојки и после се жалат дека девојките не им враќаат.
Помина рокот за едитирање али ти се уште можеш да се корегираш сепак името не ти е ДДива1 туку TheDiva1.
Што му значи она кога за секоја храна што ќе ја зготвам коментира како може и подобро он да ја направи, како не било ни готвење палента со сирење, или пиперки со јајца, или омлет со спанаќ, а од друга страна бута со лажицата во уста јаде како да не видел? Како може мене нешто да не ми е убаво, да зборам како не е убаво додека со сласт јадам, не сфаќам?
Те молам да се фокусираш на прашањето, ќе ме банираат ако продолжам со тебе и со Реалист да се лигавам по темиве..