Давање шанси на било кој што ти рекол здраво е ефтина и лоша нега на своето време, емоции, тело и дух.
Не ти дадов, во соодветната тема ако те интересира ќе најдеш мои мислења. Секогаш има опција, ама баш секогаш. Сè е подобро од мизерување секојдневно.
Мислам дека во најголем број случаи не станува збор за срамежливост колку за внимателност па се оди на варијанта познат или како што наведуваш другари на другарки.
Сето тоа е поради голем број на машка популација и мал број на женска популација, има информација за колку млади има во градот Скопје значи девојки има околу 7.5 % од 18-30 годишна возраст, тоа е многу мал број и затоа е таква ситуацијата. Јас не сум сретнал во мојот живот девојка да нема дечко или да не се гледа со некој или да не пишува со некој значи такво нешто нема и нема да има. И во дискотеки кога ќе одиш глеаш во 100 души 2-3 девојки во најдобар случај 5-6 а се дешавало да нема воопшто ниту една и тоа доста често. Така да тоа е. Представи си да си девојка и да ти пишат по 500 души на ден, одиш до теретана 10-15 души ти се пуштаат одиш во маркет секој по пат да ти праи муабет па и ти ќе беше арогантен... За разлика од девојки во други држави каде што машки/женски се 50-50 е друго. Затоа што голем дел од девојките не напраиле муабет со машки ниту им пишуваат ниту им се пуштаат, кога ќе и приидеш на сред бел ден и дадеш комплимент се радува многу зошто тоа прв пат и се случува. Еве еден пример бевме друштво во бугарија софија 3 машки и 2 девојки После 2 дена во градот девојките паднаа во депресија. Се чувствувале невидливи дека никој не им дошол за тие 2 дена. А замисли има девојки лд бугарија што ги познавам и се 10/10 немаат видено дечко со години.
Има денови кога и по 1000+ ни пишуваат, тоа обично кога е споен викенд како што беше последниот. А во теретана и до маркет само со слушалки инаку глава не може да кренеме.
А замисли да не си ни 10/10, туку само 6/10 и пак исто. 1000/10 нема да дејтам никој кој рејта човечки суштества вака.
Ајде совет од машки Не знам веќе како со мажите ,дали ладно ,дали да се покаже заинтересираност ,никако не ми иде. Мислам дека ме свига еден дечко ,повеќе пати сме се виделе во кафичот,таму работи.Не знам зошто не е по директен ,мегутоа дава сигнали на заинтересираност,флертува ,ме части и кафе и 3 реда муабет сме направиле, а јас го почнав разговорот . Ме праша и лични работи . Мегутоа ништо повеќе. Очигледно не е заинтересиран доволно ?