Сакам да се борам, ама мислам дека му е гордоста повредена, според тебе како машко, мислиш дека има шанси да се среди врскава или веќе уништивме се.
Јас мислам штом тоа си го направила, дека и понатаму ќе ти сметаат тие негови приоритети и дека подобро да не продолжуваш понатаму ,затоа што после ќе се закануваш со развод .
Ајде машки ми треба помош. Кои знаци ви покажуваат дека некоја е заинтересирана за вас освен погледи? Иии како со гејмери како да му покажам дека сум заинтересирана? Што сакат тие освен мир додека играт игри..
Ах, тогаш ќе ја сака и GTA 6, така да гледај пред тоа шо ќе прајш да прајш, да поминиш поевтино. Инаку стварно бе си реков ќе ја извадат годинава 6ката и ништо, мме
Оз Озбилно сега еве и ти гејмаш кажи што сакат гејмерите. И јас спуштив игри као да се научам можеби ќе покажам заинтересираност ама зошто не ми оди незгодно мие да играм.. А 6ката можи лошо да делува со онаква графика и да симулираш како рл тогаш и на кафе нема не да планирам дејт
Купи му маус пад. И не го тантори толку многу да гејма, нека ти обрни внимание, да не дојдиш во Љубовни проблеми во скоро време.
Дава знаци на заинтересиран ама го нема да излези. Мислев до мене е проблемот. Јас и флерт пуштам и индирекно го канам да излези на дејт ама абер нема..