Здраво на сите! дали ќе има некој што ќе сака да го слушне мојот проблем во приватна порака,имам многу за кажување и ми треба помош совет итно.
Дали и некој друг од толку време пто е сингл тешко дава шанси на удварачи? Само одбивам луѓе, добро не ми се допаѓаат баш ама не треба да им дадам шанса барем едно кафе? Дали со ова однесување мое ќе останам вечно сама и ќе чекам да се појави принц… деновиве ми е хаос во главата
Јас не давам шанса. Ако не осетам нешто зашто воопшто би седела на кафе, нема поента. Боље со другарка ќе си искочам. Едино што се мислам како е можно до толку никој да не ми се свиѓа ни малце барем, чудно е.
Исто и мене, чудно е да се објаснувам на другарки зошто ги одбивам удварачите и гледам дека повеќето не ме сфаќаат можи имам психичко пореметување кој знае … другарките обично ме гледаат како чудак зошто одбивам луѓе, а сум сама долго време како да сум должна да одам со било кој само да не сум сама
За да пуштиш некој у твојот живот, мораш да дадеш шанса. Ако си затворена за било какво познанство, веројатно зрачиш и со таква енергија. Мислам дека не е прблемот дека немаш избор ..
Не дека сум затворена, јас се запознавам со луѓе и прва имам пишано на машко ама работата е што тешко некој да ми се допадне од тие што ми пишуваат, некои ми се нападни многу и ме гушат од прв муабет или се первезни од прв муабет и ми ствараат притисок некако од пишување само…
Ако не ти се допаѓаат на прв муабет, не треба да одиш на кафе реда ради односно со сила само колку да не си сама.. Се што треба да направиш е да се опуштиш и се што е твое ке си дојде. У глава замисли си каков дечко би сакала да ти се појави, верувај у твојата замисла и опушти се. Има некој исто шо и тебе те бара само треба да се споите П.С. Колку год имаш?