Па на пример се допишуваш со некој и се ок ама името не му е баш нешто да речам старинско, тоа не би сметало ? Мсм може јас маани барам ама тоа на некој му е проблем , секако побарав совет од машко
секакооо, го менувам името воедно нејзиното го испишувам односно тетовирам на раката на срцето, нјзината буква на показалецот...ако имате уште некоја идеја пишете...
Де бре, како се вика толку? Стојко? Ако е Стојко, ств треба да го смени, јас сум за. Ќе му речам - или мењај име, или не ми се обраќај, нека е и Крис Хемсворт!
Од страна лесно е да се каже така , во реалноста е другше ама ок Не знам, зошто иронија ? Демек привлечен е некој со апла старинско име
Ок ! не сте сериозни , повеќе ж ми пишаа се темава демек совет од м Би го сменила ама , мене името не ми е од пред 5века така да Така изгледа смешно од страна пошто не сте се сретнале со таков проблем ама не викаат џабе , ако не доживееш нема да знаеш
што има врска името побогу, крај краева тој некој сам не го е бирал името, ако му смета нему може да си го промени или да се претставува онака како што тој сака, (ете јас сум пример каде моето име не ми се допага па имам сменето една буква но бидејки ЈАС сакам) девојка да ми искоментира за името као демек се срами од моето име или слично па да би требало да го менувам лично јас ќе и се насмеам и ќе и кажам бај бај....
Стварно треба се да доживееш и за се да прашаш, инаку нема да знаеш За името, за презимето, месечината у хороскоп ако не ви е усогласена, а тек па октопод ако јаде...бррр
Дали ако има старинско име, ама секој ден ти цеди сокови, тогаш е океј? Ја друг проблем имам. Мојов се вика исто како што некогаш планирав да крстам мој син во иднина. И сеа? А да раскинеме, па ќе биде ааа по бившиот го крстуваш детето. Никако не бива. Не знаете на кои маки сум. Ако ми направи машко дете утре, тешко мене.