Форумџика на годината

Совети од МАШКА страна за сите девојки

Дискусија во 'Сингл' започната од TheBunny, 17 септември 2010.

1. Darko90

Darko90 Популарен член

Се зачлени на:
    24 мај 2013
    Пораки:
    378
    Допаѓања:
    3.908
    А да почнеш да штедиш…:bandit::rofl:

На Biljarkata му/ѝ се допаѓа ова.
  2. Adidas888

Adidas888 Форумски идол

Се зачлени на:
    30 јануари 2022
    Пораки:
    6.874
    Допаѓања:
    30.420
    Брото се налутил оти и она не дошла со него до нотарот да се потпишат за "век и векова" :rofl:

На senjorita-v и Biljarkata им се допаѓа ова.
  3. Macedonianbro

Macedonianbro Истакнат член

Се зачлени на:
    16 декември 2015
    Пораки:
    126
    Допаѓања:
    56
    Дали воопшто читаш што сум пишал?! 11 месеци се знаеме! Од март месец 2025 еве ти и точен датум и пуно излагања и тоа понекад сами

4. kyro

kyro Активен член

Се зачлени на:
    29 декември 2025
    Пораки:
    12
    Допаѓања:
    36
    Да не има друг? :D

На Mumoftwo30 и Biljarkata им се допаѓа ова.
  5. Adidas888

Adidas888 Форумски идол

Се зачлени на:
    30 јануари 2022
    Пораки:
    6.874
    Допаѓања:
    30.420
    Епа тогаш брат, ништо.
    Те гледа она како другар :rofl:

You have been FRIENDZONED !!!!

На senjorita-v, GirlLove и Mumoftwo30 им се допаѓа ова.
  6. Billy Idol

Billy Idol Форумски идол

Се зачлени на:
    10 септември 2018
    Пораки:
    5.614
    Допаѓања:
    41.870
    Тука не се работи за "не знам“ во смисла на човек што е збунет или неодлучен.
    Тука „не знам“ значи не сакам, ама немам храброст или искреност да го кажам тоа директно.

"Не знам“ после година дена навлекување, знаци, јавувања и одлагања значи дека никогаш не си бил прва опција. Си бил таму, ама како резерва. Те држела како опција за екстра внимание, за муабет, за пополнување време додека не се појави нешто "подобро“.

И тоа што излегла на дејт со тебе не било затоа што сакала, туку затоа што си дала уште една „шанса“ на нешто за кое длабоко во себе веќе знаела дека нема да го сака. Као, ајде, да проба.

Добро си направил што си пресекол одма. Дури и си закаснил.

Секое понатамошно останување во контат ќе значеше уште влечење и уште губење време.

Кога некој сака, се чувствува од старт.
    Нема "не знам“, нема топло-ладно, нема одлагања, нема играње игрици. Се осеќа тоа одма.

Се друго се сече во корен.
    Не затоа што си лут оти си играла со твоите емоции, туку затоа што (треба да) се почитуваш себе си пред се.

Big up, и не се разочарувај.

На senjorita-v, Mr.Limonko и Adidas888 им се допаѓа ова.
  7. Macedonianbro

Се зачлени на:
    16 декември 2015
    Пораки:
    126
    Допаѓања:
    56
    Изгледа и ти не читаш!
    од март 2025 се знаеме и сме имале полно средби и разговори сми

8. Adidas888

Adidas888 Форумски идол

Се зачлени на:
    30 јануари 2022
    Пораки:
    6.874
    Допаѓања:
    30.420
    Интервју праела друже :rofl:
    За жал, друг ја добил улогата.

На Tam4yy, senjorita-v и Mumoftwo30 им се допаѓа ова.
  9. Billy Idol

Billy Idol Форумски идол

Се зачлени на:
    10 септември 2018
    Пораки:
    5.614
    Допаѓања:
    41.870
    Интервју се прави со потенцијален кандидат, а не со кандидат за кој знаела дека нема да ја добие работата.

Се останато е трошење време. :)

10. Adidas888

Adidas888 Форумски идол

Се зачлени на:
    30 јануари 2022
    Пораки:
    6.874
    Допаѓања:
    30.420
    Па работата е шо ние жените имаме повеќе потенцијални кандидати.
    Нормално дека со сите ќе правиме интервју, па кој ни се допаѓа, тој.

Арно се спасил братот навреме. :D

На senjorita-v и Mumoftwo30 им се допаѓа ова.
  11. Mr.Limonko

Mr.Limonko Истакнат член

Се зачлени на:
    21 јуни 2025
    Пораки:
    701
    Допаѓања:
    3.000
    На почетокот кажуваш како да е прв дејт..
    Штом толку долго сте излегувале и не знаете на што сте.. Најверојатно не сака врска со тебе, ама не знае како да ти каже или те чува како резерва ако со некој друг не и успее..

На Polyincognito му/ѝ се допаѓа ова.
  12. Macedonianbro

Се зачлени на:
    16 декември 2015
    Пораки:
    126
    Допаѓања:
    56
    Фала Богу брате прво и оа машко да разбере од мој агол. Еј од март месец се знаеме од лани! И реков биди сериозна неколку пати и возрасна си и не те притискам и кажи искрено, те гледам вака и вака и тоа е, другари и другари остнауваме, немам проблем. Неколку пати ми вика сакам да сме заедно. Еднаш ми ѕвони сред тешка гужва бев излези од работа да се видиме дојди до кај таму, ја земав и седнавме кратко вака и вака и она се исповеда. И реков ако сакаш пријатели ако сакаш повисоко ниво не мора да кажуваш меѓу нас. Она е помлада малку од мене 4 години сме. Ако сака може и 10 години да одиме врска ако треба и на 44 ќе правам свадба. Не сакам да се изгубиме. На крај кога ми рече абе не ЗНААААММММ. Еј скоро година дена од март месец се знаеме. Ме матка дојди, па ајде бевме и на други работи.
    Ми се одмили кажано изгорев а и реков те молам биди сериозна. Другари или партнери?

На Billy Idol му/ѝ се допаѓа ова.
  13. Macedonianbro

Се зачлени на:
    16 декември 2015
    Пораки:
    126
    Допаѓања:
    56
    па е официјално прв дејт зошто "официјално" така и она го прифати. И кажав и на шала пред да одиме, да знаеш дека ова ние наше наше она официјално конечно.

И реков мора да биде сериозна.
    Работам и мора да сум одговорен, сакам и за нејзе да се посветам да се организирам зошто како идеш и старееш фокус имаш или брак или работа а јас намерно саботирам на работа и стално одложував. Ми рекоа требаше за Загреб да одам од работа, она ми се јави и го одјебав шефот само заради нејзе. А можев слободно 5 дена да се ебавам во Хрватска и на рачун на фирма и службена кола

14. Billy Idol

Billy Idol Форумски идол

Се зачлени на:
    10 септември 2018
    Пораки:
    5.614
    Допаѓања:
    41.870
    Нема да прочиташ искрени совети во темава од жени затоа што они не можат да влезат во твоја кожа и да го видат проблемот и завлекувањето.
    Они може да видат од нејзин агол.

Да го пишеше ова некое женско, обратно, ќе добиеше тапшања по рамо и сочувство, вака, ќе добиеш само хаха хихи коментари.

За во иднина ќе знаеш кога побрзо да сечиш и да не се замараш. Лекција на своја кожа најдобро се учи.

На senjorita-v, Aenarion, Macedonianbro и 3 други им се допаѓа ова.
  15. Alek90

Alek90 Истакнат член

Се зачлени на:
    21 ноември 2024
    Пораки:
    220
    Допаѓања:
    509
    Не се нервирај толку братче, ти требале 10 месеци да видиш со кој си имаш работа и на крај си видел, си се спасил. Можеш да и се јавиш да и се заблагодариш, замисли можеше уште 10 месеци да те вртка додека чека подобра прилика.

На senjorita-v и Darko90 им се допаѓа ова.
  16. Macedonianbro

Се зачлени на:
    16 декември 2015
    Пораки:
    126
    Допаѓања:
    56
    брат сега ти пишав. Беше ситуација за Загреб од работа или она имаше замисла да појдеме до Софија. Ок одјебав се и со братучетка ми и нејзе отидовме, беше некој монголски бемд беа the Hu ај реков ќе ве однесам ама не ми се оди на концерт и реално им кажав не сум заинтересиран, да давам 4.000 за карта ама ќе ве однесам и ќе прошетаме и ја оставам братучетка ми и се враќаме само ние двајца.

Значи пак имавме простор за заедно од Софија, ти викам имавме моменти и даље

На Darko90 му/ѝ се допаѓа ова.
  17. Mumoftwo30

Mumoftwo30 Истакнат член

Се зачлени на:
    12 јуни 2023
    Пораки:
    4.919
    Допаѓања:
    15.946
    Ако сакала да сте заедно, ќе сте биле веќе, жена што сака да е со некого ЌЕ БИДЕ сигурна, и сигурно ќе ти каже, нема "не знам" зошто ако е 1 година пишување, искачање, што да е.. тоа е предолго, плус ти кажува како сака да сте заедно, па не сака... не знае што сака уствари, некој друг и мати памет ваљда, па не е сигурна за тебе. Можеме само да нагаѓаме нели, ама не те гледа за врска, според мене и моја женска гледна точка. :D

Ама не сфатив, викаш ова прв дејт ви било официјален, а претходно нели се гледавте и бевте на дејт, во оваа една година?

На senjorita-v му/ѝ се допаѓа ова.
  18. Darko90

Darko90 Популарен член

Се зачлени на:
    24 мај 2013
    Пораки:
    378
    Допаѓања:
    3.908
    Тапшање по газ секогаш било по искрено од тапшање по рамо.Така да, тоа нивно тапшање им е лажно. :D

19. Macedonianbro

Се зачлени на:
    16 декември 2015
    Пораки:
    126
    Допаѓања:
    56
    тоа ти викам не е прв пат. Јас сум човек со огромно трпение и таква ми е работата и затоа стигнав до позиција која сум денес и заработувам и сум независен. Да речеме за овие 13 години "љубовен живот" што сум дејтал и се било формално врска некоја мала или " абе незнаамм" влечење а се знаеме пред тоа долго време. Најголемото знаење пред абе не знааам ми било скоро две години каде она ме покани и после 4ти дејт ми вика "не сум сигурна" и уште си е стара мома. А да речеме има 36 денес и тату артист е познат

20. Macedonianbro

Се зачлени на:
    16 декември 2015
    Пораки:
    126
    Допаѓања:
    56
    баш прв прв официјален.

претходно било средби како пишав сме се враќале од друг град, па ајде застани, па ајде ако си слободен. И реков ако сакаш навистина кажи ми, јас сум сериозен. И фала богу конечно баш баш ја наговорив од тука официјално сме на дејт како мома и либе. Абе не знам