Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Совети од МАШКА страна за сите девојки

Дискусија во 'Сингл' започната од TheBunny, 17 септември 2010.

1. Billy Idol

Billy Idol Форумски идол

Се зачлени на:
    10 септември 2018
    Пораки:
    5.614
    Допаѓања:
    41.870
    Мене ми е другар колку тебе што ти е.

Ќе се тапшаме, ако е за тапшање. Ама, ако треба машко да се тапша, тогаш на кајгана мора само? :drunk:

2. Tam4yy

Tam4yy Истакнат член

Се зачлени на:
    16 септември 2010
    Пораки:
    194
    Допаѓања:
    245
    Те читам и да ти кажам по начинов на кој што пишуваш паметна одлука направила. Што би рекле "She dodged a bullet".

На Polyincognito, senjorita-v, Amellie13 и 2 други им се допаѓа ова.
  3. Biljarkata

Biljarkata Форумски идол

Се зачлени на:
    31 јануари 2019
    Пораки:
    21.516
    Допаѓања:
    199.151
    Кај сакате:D

Били бе, се знаеме, не сме од вчера овде. И не мислам дека си лошо дете само оти си мушко дете. Ама се тригерираш безвезе, пошто мушко дете.
    Ај сега реално- прв дејт. И ти иде девојка, што ја знаеш од лани (многу битно), прв дејт, незалапани, и ти вика сеа за озбилно ќе идеме, немој да си ме оставил за друга. И ти ќе речеш- важи маче?:drunk:

На Mumoftwo30, senjorita-v и theowndemon им се допаѓа ова.
  4. Adidas888

Adidas888 Форумски идол

Се зачлени на:
    30 јануари 2022
    Пораки:
    6.874
    Допаѓања:
    30.420
    Она знае шо сака само шо ми стои дека е премногу фина и не и е убаво да те откачи дрско.

Е тоа е проблемот со вас мажите, ако некоја ви кажува со убаво дека не сака, вие тоа како предизвик си го сфаќате за да напнете повеќе.
    А ако ве откачат дрско, пак нема да чинат.

Ми стои дека девојчето уопште и не ти давало надеж, туку ти си ја имаш така сфатено, пошо многу си ја посакувал па се си гледал низ розови очила.

Тоа е тоа. Преболи. Не е една и единствена.

На Polyincognito, Amellie13, pinklipstick и 3 други им се допаѓа ова.
  5. bicycle

bicycle Форумски идол

Се зачлени на:
    3 ноември 2019
    Пораки:
    5.074
    Допаѓања:
    41.675
    Де бе Били, не е нејзина вина шо не сака да ги форсира работите од прв дејт.
    Значи некој на прв дејт да ме тера веднаш на сериозност мене би ми било биг трн оф.
    Со дечко ми сум 3 години, после 4 - 5 месеци зборевме кон каде сакаме да одиме со нашата врска.
    Овој уште непочнати, планови си прави.

На senjorita-v, Mumoftwo30 и theowndemon им се допаѓа ова.
  6. theowndemon

theowndemon расипана играчка Член на тимот

Се зачлени на:
    17 септември 2013
    Пораки:
    14.808
    Допаѓања:
    182.494
    Јас само ќе додам ова и тука завршвам, ако викаш друг дека е незрел - мора ти да покажиш зрелост инаку испаѓа, како беше она, магарето му вели на зајакот колкави уши имаш. :D

На senjorita-v и Mumoftwo30 им се допаѓа ова.
  7. Billy Idol

Billy Idol Форумски идол

Се зачлени на:
    10 септември 2018
    Пораки:
    5.614
    Допаѓања:
    41.870
    Она го прашала. И не гледам што лошо и кажал? "Изгубам" му е и во наводници дури ставено.

Онака, баш фино и има одговорено.

Не е тука за сериозно или не, туку она не сакала НИШТО со него. И му го кажала тоа меѓу редови со "не знам".

8. Macedonianbro

Macedonianbro Истакнат член

Се зачлени на:
    16 декември 2015
    Пораки:
    126
    Допаѓања:
    56
    јас одлучив. избриши избриши комуникација после толку време и толку.

неколку пати и кажав и лично и сум и кажал директно другари и нема љутиш или заедно како пар. Не сакам да идам против фамилија и братучетка ми.

ми правиш лошо понекад и да не ја канам, сакаш сами да сме, ок ајде, поминуваат месеци, кажи дали сакаш заедно да сме, ми вика да, поминува пак неколку месеци и пак и викам ајде официјално баш баш на "прв официјален дејт" само братучетка ми да знае зошто искрено она не запозна и најдобри пријатели сте, лошо се осеќам и кон дада ми. Братучетка ми ми има кажано дека сака да сме заедно. Не било време. Ок ајде. Дојде време од трет пат, не можам веќе те молам одлучи се пријатели или заедно сме?! или да останеме другари и да си бркам комуникација со други девојки а ќе си останеме како пријатели заради братучетка ми и плус ми се допаѓаш како карактер, не е намќор, позитивна е и паметна и стабилна, ретко кој е пријател со некој од основно и е лојален пред се.

Ме ставаш незгодно, да криеме и од братучетка ми, и зборуваш дека сакаш да сме заедно, братучетка ми доаѓа да направам и јас прв чекор покани ја официјално. Правам еднаш, правам два пати, ми се јавува и на службен работен телефон да се видиме сами.

Ако ова веќе не е една година да се знаеме, член од фамилија умешан, двете страни искажано ДА и ДА за емоции дека се допаѓаме, тераш да кријам и од нејзина другарка и моја фамилија. Идеш ја буниш дури сака да сме заедно и "јас да сум го направил првиот потег" и тоа го кажала на Елена. Она дошла и јас после сум и кажал да донесе одлука пријатели или пар. Не еднаш, не два пати не на трети пат официјален официјален баш баш дејт наш како пар и сама да каже.

И после Ама не Знаааамм

Тогаш си незрела и несигурна и губам време и од работа одбивам пари што ќе заработам да се посветам со тебе, да ве однесам, сакала сама да отидеме на Offеst Скопје и бевме БЕЗ да ја поканиме сама побара.

очаен сум.

9. Macedonianbro

Се зачлени на:
    16 декември 2015
    Пораки:
    126
    Допаѓања:
    56
    брат гледаш од памет зборат и на таргет сум. Џабе кога таков е менталитетот македонски

10. Adidas888

Adidas888 Форумски идол

Се зачлени на:
    30 јануари 2022
    Пораки:
    6.874
    Допаѓања:
    30.420
    Ама глеј она шо му рекла на неколку наврати

11. bicycle

bicycle Форумски идол

Се зачлени на:
    3 ноември 2019
    Пораки:
    5.074
    Допаѓања:
    41.675
    Прифати пораз, there is a plenty fish in the sea.
    И у иднина не форсирај.

На Polyincognito, senjorita-v, Biljarkata и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  12. Biljarkata

Biljarkata Форумски идол

Се зачлени на:
    31 јануари 2019
    Пораки:
    21.516
    Допаѓања:
    199.151
    Остај сега наводници, ненаводници, кога збориш нема наводници.
    Не ми одговори ти на моето прашање.

Ама искрено, не е ни битно. Кој не знае да го види слонот во своите очи...и како беше понатака...

На Polyincognito му/ѝ се допаѓа ова.
  13. Adidas888

Adidas888 Форумски идол

Се зачлени на:
    30 јануари 2022
    Пораки:
    6.874
    Допаѓања:
    30.420
    Абе каков таргет друже, сите ти кажуваат дека девојката НЕ ТЕ САКА.
    Значи гласно и јасно.
    Шо сакаш поточно од нас да ти кажеме?

На Polyincognito, senjorita-v, bicycle и 2 други им се допаѓа ова.
  14. bicycle

bicycle Форумски идол

Се зачлени на:
    3 ноември 2019
    Пораки:
    5.074
    Допаѓања:
    41.675
    Типов сто пати ја прашал за врска :D
    Па тука пишува глупа ли си?
    Аууу

На Polyincognito, senjorita-v, Mumoftwo30 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  15. Adidas888

Adidas888 Форумски идол

Се зачлени на:
    30 јануари 2022
    Пораки:
    6.874
    Допаѓања:
    30.420
    И сто пати му рекла дека не е спремна и дека не е време, стварно не ми е јасно како не сфатил дека не го сака, дека тоа значи НЕ.

На bicycle и senjorita-v им се допаѓа ова.
  16. Macedonianbro

Се зачлени на:
    16 декември 2015
    Пораки:
    126
    Допаѓања:
    56
    ама она рече и ќути не кажувај на братучетка ти(најдобра другарка) да се криеме, иде и збори сака да сме заедно и признава и ја наговара да сум ја поканил, она доаѓа и правам така и пак не знае и пак тера да криеш од фамилија и најдобра другарка и пак продолжуваш кога бара да излеземе да не ја викаме, ок фактички се криеме и пак и зборуваш на братучетка ми чека од мене. Ем правиш дволичност, ем ме тераш лоши потези ем МЕ ВЛЕЧЕШ, ем криј се ем лажи ем те сакам ем не сега.

ВЛЕЧЕЊЕ и незрелост е тоа. Дете!

17. Adidas888

Adidas888 Форумски идол

Се зачлени на:
    30 јануари 2022
    Пораки:
    6.874
    Допаѓања:
    30.420
    Па ете, сам си го даде одговорот.
    Се тоа значи НЕ.
    Готово, завршена прича.

18. Mumoftwo30

Mumoftwo30 Истакнат член

Се зачлени на:
    12 јуни 2023
    Пораки:
    4.919
    Допаѓања:
    15.946
    Се ова ти укажува дека не сака да е со тебе во врска!
    И толку, стави си во глава. Не те сака.

И сам кажуваш како е незрело однесување, и е детски, и пак со глава во ѕид одиш.

19. Macedonianbro

Се зачлени на:
    16 декември 2015
    Пораки:
    126
    Допаѓања:
    56
    ај прочитај го овој мој пост и искрено кажи сега

20. Billy Idol

Billy Idol Форумски идол

Се зачлени на:
    10 септември 2018
    Пораки:
    5.614
    Допаѓања:
    41.870
    Му го вадиш од контекст муабетот. Ова е претходно додека се знаеле таа година

И претходно излегувале пријателски, кај што овој ја прашал директ дали сака пријателски или нешто повеќе.

Плус му пуштала сигнали преку братучеда му.

После толку време излегле на официјален дејт.
    Она го прашува дали е за сериозно, овој и одговара потврдно, она му одговара "не знам", или меѓу редови НЕ.

Не згрешил он ништо со тоа што и рекол така.

Единствено што згрешил е што дозволил да го влечат толку долго. Ама памет за друг пат.

На Macedonianbro и senjorita-v им се допаѓа ова.