Добро, девојката е завршена приказна, избришана секаде и завршен контакт и комуникација. Заклучивме дека тоа е најдоброто решение за двајцата. И? Што се тупи уште?
брат ќе спиев но се работи за блиска особа на моја фамилија и братучетка. Имам совест. Утре ако испадне дека не одговараме ќе почне муабети и слично. Физички е убава и има цициња лол ама внимателен сум. Сега другари од деца се, ме има запознаено роднина, утре и жена може да да ми биде и фамилија фактички со моја братучетка официјално. Затоа бев внимателен Ако беше некоја, ок се нудела, машко сум ќе прифатев ако е некоја која гледа само формално авантура. За атер на фамилија, ми се допаѓаше многу вложив време но за двајца треба танго. моја братучетка да и јас мислев тоа и била на граница за дечко одлука. Ама затоа реков незрела и дете. Возрасна е. Ако сакаш секс, немам проблем машко сум и јас имам физичка потреба. Сама си и јас, кажи ако сакаш така и другарка ти не мора д знае. Но идеш правиш муабет за сериозна врска и јас да направам потег. Ок правам како сакаш. И пак не. Збунет сум и реков. Другари или пар? во двата случаеви имаш бесплатен кур лол и чист и не сум дечко кој лаже и здрав сум ова и го кажав и цитирам буквално последново и го кажав вториот пат лол
јас имам цена. Цената е да те сакам и да ме сакаш и да сум ти лојален и ти мене исто. Толку драга моја
За што всушност пиша во темата? Совет не ти треба, си можел во испукајте се да пишеш и завршена работа. Која ти беше поентата воопшто?
Тапшање по рамо. Не се еден за друг. Тој не требало да форсира, таа требала од старт да биде јасна дека не сака ништо со него.