Никако да сфатат простите македонски мажиња дека еве мене како жена и верувам и кај други жени исто без љубомора(мала секако), без знак дека ти значи некој со вакви лабилни муабети “нека лајкува нека се ебне шо” никогаш нема да ме задржи во врска. Одбивно ми е. Сега секој за себе си знај.
Не е проблемот во мажите а во нас е, ние трчаме по такви со надеж дека ќе се сменат а тоа никогаш не искача. Има дечки паметни вредни способни, сами живеат си тераат свој живот, ама тоа ние не го сакаме иако 2 пати сум запознала такви дечки каде што знае со поглед што сакаш ама тие нема да толерираат дисреспект или изневера а тоа не го сакаме. Сакаме некој што нема каде што ќе биде со нас без разлика дали сме го повредиле или не, дали има надеж или не.
Зошто тогаш даваш шанса на тој што нечини, знаејки дека не чини уште од првото здраво, види не си прва ниту последна, така сме програмирани. Кога последен пат си дала шанса на маж кој е на стабилни нозе кој ќе те сака и почитува кој ќе се труди за подобро утре.