1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Совети од МАШКА страна за сите девојки

Дискусија во 'Сингл' започната од TheBunny, 17 септември 2010.

1. Polyincognito

Polyincognito Популарен член

Се зачлени на:
    25 јануари 2020
    Пораки:
    2.453
    Допаѓања:
    12.095
    @ecotte12 Мисловниот процес е дека нема мисловен процес.

Реалноста е дека тој не мисли на девојката која ја ghost-нал, дури ниту кога и го гледа сторито. Таа е што мисли на него. И тоа е целата поента.

Allow me to explain, го отвара сторито, го затвора. Ништо не мисли. Дури го отвара додека e со друга на кафе, во кревет.

A man knows дека ако девојката го отследила, а не го тргнала од следачи, дека истата чека тој да и ги види сторињата.

Знае дека таа ќе мисли на него и самата си се спречува да тргне напред/со друг. А тоа е супер за машкото его ^_^

Значи за него, чиста забава/нема значење, за неа - ментална гимнастика :bug:

Кога ова девојките ќе го сфатат, ќе сфатат дека покорисно е да седнат да бројат зрна ориз, отколку да анализираат постапки на кој не е заинтересиран за нив :*:

На ecotte12 му/ѝ се допаѓа ова.
  2. Mr.Limonko

Mr.Limonko Истакнат член

Се зачлени на:
    21 јуни 2025
    Пораки:
    1.049
    Допаѓања:
    4.521
    А зошто мислиш дека те следат или ти гледаат стори само затоа што нешто се крие зад тоа?
    Јас се следам и со луѓе со кои што не сум во комуникација, а нема некоја позадина.. И кога гледам сториња често и не ги гледам туку само брзо искликам да не ми стојат горе како не отворени.
    Така што ако мислиш дека те следи некој што ти не сакаш едноставно избриши го.