@ecotte12 Мисловниот процес е дека нема мисловен процес. Реалноста е дека тој не мисли на девојката која ја ghost-нал, дури ниту кога и го гледа сторито. Таа е што мисли на него. И тоа е целата поента. Allow me to explain, го отвара сторито, го затвора. Ништо не мисли. Дури го отвара додека e со друга на кафе, во кревет. A man knows дека ако девојката го отследила, а не го тргнала од следачи, дека истата чека тој да и ги види сторињата. Знае дека таа ќе мисли на него и самата си се спречува да тргне напред/со друг. А тоа е супер за машкото его Значи за него, чиста забава/нема значење, за неа - ментална гимнастика Кога ова девојките ќе го сфатат, ќе сфатат дека покорисно е да седнат да бројат зрна ориз, отколку да анализираат постапки на кој не е заинтересиран за нив
А зошто мислиш дека те следат или ти гледаат стори само затоа што нешто се крие зад тоа? Јас се следам и со луѓе со кои што не сум во комуникација, а нема некоја позадина.. И кога гледам сториња често и не ги гледам туку само брзо искликам да не ми стојат горе како не отворени. Така што ако мислиш дека те следи некој што ти не сакаш едноставно избриши го.