Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Совети од МАШКА страна за сите девојки

Дискусија во 'Сингл' започната од TheBunny, 17 септември 2010.

1. m2m2m2

m2m2m2 Популарен член

Се зачлени на:
    23 февруари 2011
    Пораки:
    1.517
    Допаѓања:
    1.059
    Се зеза Yipman2 :lol:

2. maci95

maci95 Истакнат член

Се зачлени на:
    19 август 2011
    Пораки:
    91
    Допаѓања:
    18
    "..зашто јас не би испраќал некоја секоја вечер само заради тоа што сум фин...фак тхет ! " - токму тоа е тоа што ме зачудува и мене во оваа ситуација Мистери :?: Сепак, ти благодарам! :)

3. Grunge

Grunge Истакнат член

Се зачлени на:
    20 јуни 2011
    Пораки:
    369
    Допаѓања:
    625
    Дали ако некоја девојка 3 пати викне едно машко кај неа дома и притоа е сама а он 3 пати ја одбие, значи дека ни мааалку не е заинтересиран за неа ?

4. Extraordinary.girl

Extraordinary.girl Истакнат член

Се зачлени на:
    1 ноември 2010
    Пораки:
    293
    Допаѓања:
    421
  5. Ruza.Ruzica

Ruza.Ruzica Истакнат член

Се зачлени на:
    19 јануари 2011
    Пораки:
    199
    Допаѓања:
    24
    уште едно да.

6. Pelikuna

Pelikuna Популарен член

Се зачлени на:
    15 април 2011
    Пораки:
    1.961
    Допаѓања:
    2.022
  7. Hiii

Hiii Популарен член

Се зачлени на:
    5 април 2011
    Пораки:
    1.427
    Допаѓања:
    1.563
  8. easyyyyy

easyyyyy Истакнат член

Се зачлени на:
    16 јануари 2011
    Пораки:
    320
    Допаѓања:
    175
    Мислам дека доволно и одговоривте... :D Сигурна сум дека Grunge ве сфати :)

9. DirtyQueen

DirtyQueen Истакнат член

Се зачлени на:
    18 мај 2011
    Пораки:
    234
    Допаѓања:
    179
    Добро,зашто све беше океј до вчера, излеговме се видовме супер беше дури не ни очекував дека толку добро ќе си поминам со него!
    Правевме муабет на мсн само што се вративме, и исто беше како и претходно. Денеска е скроз сменет, некако ладен е. Незнам што би можело да е пошто стварно ништо погрешно не кажав или направив :worried: Претходно тој самиот ми пишуваше, и ми вртеше теми муабети, сега јас нешто ќе му кажам и тој само со смајли ми враќа.. Што може да се смени за eден ден? :^)

10. Pelikuna

Pelikuna Популарен член

Се зачлени на:
    15 април 2011
    Пораки:
    1.961
    Допаѓања:
    2.022
    Mу искрснало некој проблем,зафатен е во моментот,се може да биде...ама за секој случај прашај го зошто е ваков.И разговарајте во врска со тоа.Подобро така отколку да се мачиш.Мислам дека нема место за паника доколку се било во ред претходно :)

На DirtyQueen и Nightwalker им се допаѓа ова.
  11. Mistery

Mistery Истакнат член

Се зачлени на:
    3 декември 2010
    Пораки:
    767
    Допаѓања:
    1.626
    што би можело да се смени? многу работи...јас кога сум се однесувал вака, сум оладувал максимално зашто не ми веќе било интересно со девојката - но тоа сум јас....кај друг е различно зашто секој е индивидуалец...Ти не брзај да донесуваш одлука врз база на еден разговор....може му се спиело, може не му дошло до пишување и тако даље.....затоа почекај и види како ќе се однесува наредните неколку денови, а ако е исто - тогаш прашај го зашто е така оладен ;)

На XMaN и DirtyQueen им се допаѓа ова.
  12. DirtyQueen

DirtyQueen Истакнат член

Се зачлени на:
    18 мај 2011
    Пораки:
    234
    Допаѓања:
    179
    значи, да оставам и да видам дали ќе ми пише он прв.
    Ако не ми пише, претпоставувам и он оладил во врска со мене, и веројатно ќе нема следен пат за да се видиме. :?:

13. XMaN

XMaN Популарен член

Се зачлени на:
    25 мај 2011
    Пораки:
    1.307
    Допаѓања:
    2.371
    Тоа што го кажа Мистери стои, може се оладил за врска па сега си прави бекап малку да се повлече. Јас кога враќам само со смајлиња или сум на муабет со некој друг па да не си одземам време (значи не си ми толку битна) или немам што да кажам освен едно смајли да пратам, колку да не биде без ич.

Ако престане да те бара прв, значи се оладил.

Пс. Постои и една мала можност да ти игра топло ладно ама не ми се верува.

14. Pelikuna

Pelikuna Популарен член

Се зачлени на:
    15 април 2011
    Пораки:
    1.961
    Допаѓања:
    2.022
    Не го барај,остави го тој да те побара и види како тој ке се однесува со тебе.Ако е исто и понатаму прашај го.Гледај да дознаеш.Ако нема да се видите значи е кукавица и нема смелост да се соочи со проблемот(ако го има)и со тебе.

И најважно,не го напнувај постојано со тоа прашање.Само еднаш прашај го доволно ке биде,за да не се олади навистина.

Тоа е мое мислење.

Со срека и кажи што си сторила :hug:

15. DeepBlue

DeepBlue Популарен член

Се зачлени на:
    21 мај 2011
    Пораки:
    758
    Допаѓања:
    1.097
    а му даде до знаење дека си сама дома м?
    има нешто што го предомислило, само што е тоа? да не дознал нешто од некого што не требало?

Редактирано од модератор: Не испраќајте две мислења едно по друго, користете го копчето редактирај.

16. fallenangel

fallenangel Популарен член

Се зачлени на:
    23 јуни 2010
    Пораки:
    2.150
    Допаѓања:
    16.148
    ајде момци пак јас имам прашање дали една девојка која ви се допаѓа ја ставате на некаков тест или искушение пред започнете врска ,ако да тогаш која е целта на тоа и што мислите за девојки кои имаат секс на првиот состанок (освен дека е лесна),зборувам значи за девојка која подолго време ја знаете и си се допаѓате еден на друг

17. XMaN

XMaN Популарен член

Се зачлени на:
    25 мај 2011
    Пораки:
    1.307
    Допаѓања:
    2.371
    Не ја ставам на никакви тестови не е тоа полагање за црн појас :D.

Ја викаш на едно кафе, па на второ, па на шетање и веќе ќе се види бива или не бива, сосема спонтано ќе оди :). Ако ми одат муабети, физички ми се свиѓа и карактерно за врска, ќе биде врска без тестови :).

Битно е колку толку да се знаете (да сте здрави) па сега дали е на прв или на трет состанок не игра толку голема улога, нормално ако не е девојката позната дека со секого иде во кревет од прва без критериум :) .

18. easyyyyy

easyyyyy Истакнат член

Се зачлени на:
    16 јануари 2011
    Пораки:
    320
    Допаѓања:
    175
    Од мое лично искуство можам да кажам дека дечкото не планира ништо повеќе од мување со тебе (ако и тоа воопшто го планира :^) ,ама машко како машко тешко дека би одбил)...
    Значи со дотичниот мој ,се запознавме на фб,си пишевме долго време,си се бендисавме...
    Ама после средбата се појќе и појќе го избегнувам,никогаш не пишам прва,и секако дека не се ни обидувам да сврзам некоја тема,туку само онака од учтивост враќам...А сето то е резултат на мојата незаинтересираност кон него :)
    Едноставно не осетив никаква хемија измеѓу нас. :wasntme:

И секако дека не мора да значи дека 100% е заради тоа..Затоа најдобро е да видиш како и понатаму ќе се однесува кон тебе...Иако можи да си игра топло-ладно па да не можиш да го рабериш. :lol: Во тој случај биди сигурна дека сум во право :)

19. DirtyQueen

DirtyQueen Истакнат член

Се зачлени на:
    18 мај 2011
    Пораки:
    234
    Допаѓања:
    179
    Види, да бидеме искрени ни јас не планирам ништо повеќе од мување со него, а он додека бевме излезени цело време беше до мене (не бевме сами,во големо друштво бевме) и баш приметив ме меркаше од глава до пети. Според муабетите што ми ги вртеше бев убедена дека му се свиѓам, и дека е заинтересиран за мене. Така беше и следниот ден преку мсн. Е денес е веќе друга приказна.. А, да. Ако во некој случај игра топло - ладно со мене јас како би требало да се однесувам? Како до сега, или и јас да бидам таква ладна и "незаинтересирана"? :worried:

20. EleMental

EleMental Популарен член

Се зачлени на:
    16 мај 2011
    Пораки:
    753
    Допаѓања:
    4.243
    Тестови се задолжителни. Задолжителен тест кај мене барем е хуморот и интелектот . Знам дека ми е малку специфична смислата за хумор, на раб на боцкање и провокации, ама ако не може да го издржи, тогаш пресудата ми е ок, не си доволно кул, следеча. Можеби ќе има намрштени фаци на постов, но таков сум.

За другите машки не сум сигурен за тестови, не сум имал разговори со френдови и познаници до тие детали, или можеби не знаеле како да го спомнат во разговор. Секс на прво состанок? Не сакаш да го направиш тоа , trust me. Многу сме незгодни на темава. Не сакаме цура да ни ја вади душата, да не си понаша и глуми лудило, а ако ни се опушти и препушти според сопствените чувства и нагони, ќе ја обележиме. Или барем мнозинството би ја обележало. Веднаш ќе се постави прашањето а со колку други машки спиела на фрст дејт?

@ DirtyQueen - ако ова не му е некое привремено расположение, тогаш си го изгубила. Дечкото изгубил нагло интерес и најверојатно поради 1 од 2 причини:

- Премногу брзо сте се запознале со исфорсиран муабет и интензивно дружење. Нагло,а не со дозирање, да осознавате делче по делче од другиот...буквално ;)

- Не му пречело интензивното дружење и запознавање, но си имал однапред оформено некоја слика за тебе, а откако те запознал, видел (малку по) различна личност. Еве да не кажам, си го разочарала во нешто или не исполнуваш критериуми.

Слободна мисла: еееј, машки со критериуми, сеуште ли не има такви настрадани :D, има надеж