Зошто мажите лајкнуваат слики од жени кои личат на секс кукли ама не сакаат нивната партнерка да изгледа така? Madonna - whore complex во секојдневна банална ситуација. Многу просто.
И јас се палам на мажи шо имаат мускули, стомачни, оние развиените батковци. Ама не сакам мојов да биде таков. #womeninmendominatedfields
Пошто и по неа ќе фрлаат лајкови и ЛП од мажи, па они ќе љубоморат и ќе му се руши егото. Мажите сакаат контрола.
И јас сакам да лајкнувам слики од Сидни Свини, ама не сакам девојка ми да изгледа така. Сакам да изгледа како Мара Охара.
Што мислите дали може дечко да излаже колку е висок , на пример 170 а девојка да е 167 да каже намерно 170? Се мислам дали да излезам не сакам да сум повисока од машко ќе приметам ли дека ме излажал ако се видиме бидам повисока од него ?
@Ta-mara Па мислам ако му го видиш темето на главата, дефинитивно ќе приметиш I mean, какво прашање е ова?
Само метро носење у ташна за овакви работи, најсигурно ти е, го мериш на лице место. За висина, години и големина најмногу лажат, маме им.
Не знам ни јас хахаха се подзамислив на една слика ми делуваше висок на друга низок , да не губам време да излезам ако сум повисока
Јас да сум, ќе излезам, и со шали со смеи, лом ќе го направам за висината, ќе му ја срушам самодовербата за навека Ова само ако излажал дека е повисок.
Излези па ќе видиш, не значи дека ако еднаш излезеш готово мора да си во врска со него.. Не само изгледот било што и да има што не ти се допаѓа не мора да има втор дејт.
Пред да излезете кажи му "се друго можам да ти простам али за лажење за висина НЕ". И ке ти ја каже вистината
Е како можи да излаже некој за висина кога висината е мерлива големина има разлика од 150 см до 180 со око се приметува.
Па нормално нема 30см да придаде, ама за 3, 5см, врло битно, малку за компензирање комплекс . Не се приметуваат тие 3-5 см, дали 175, дали 180 мене лично ми е исто.
Ама ова се три сантима. Кога слушнал дека она е 167, може рекол 170, за да излезе повисок. А можда и стварно е 170. Е сеа, 3 см не се некоја разлика, али добро ајде, повисок е, не знам дали се приметуваат од око, освен да го измери со метро, како што кажав погоре. А и ако нема самодоверба, џабе му се и 200. Али дека се лаже за висина, да, се лаже. А што ако е 166? И тоа не би се приметило. Заебана работа е ств.
Ама тој што има 190 нема потреба да измислува сантими Значи, можеби мажите лажат за висина. Ако им фали.