1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Совети од МАШКА страна за сите девојки

Дискусија во 'Сингл' започната од TheBunny, 17 септември 2010.

1. AAKG

AAKG Популарен член

Се зачлени на:
    5 август 2019
    Пораки:
    1.419
    Допаѓања:
    1.689
    Можи да излажи да. Како шо се лажи и за онаа работа.

На FriendOfDorothy му/ѝ се допаѓа ова.
  2. franca

franca Популарен член

Се зачлени на:
    20 јули 2014
    Пораки:
    1.598
    Допаѓања:
    4.327
    мн ниски мажи има:shake:

3. Компир Манџа

Компир Манџа Форумски идол

Се зачлени на:
    12 ноември 2019
    Пораки:
    5.871
    Допаѓања:
    8.783
    Повеќето не лажат.

4. TwistedSister

TwistedSister Активен член

Се зачлени на:
    17 февруари 2026
    Пораки:
    103
    Допаѓања:
    440
    Koja е поентата да лажат за висина тоа барем е очигледно и не може да те гаслајтува. :D

На eliesaab му/ѝ се допаѓа ова.
  5. Rioers

Rioers Популарен член

Се зачлени на:
    15 април 2020
    Пораки:
    800
    Допаѓања:
    2.814
    Само 5 до 10% сме високи, но зависи и што се подразбира под високо, секој има различни преференци, јас сум измеѓу 1,85цм и 1,90цм за некоја и јас сум низок, например за одбојкарка8-|(highfive):D

6. quattro

quattro Популарен член

Се зачлени на:
    27 ноември 2020
    Пораки:
    4.064
    Допаѓања:
    10.201
    Лажењето за висина е непотребно иако на многу им изгледа како ситница, ама реално тоа покажува несигурност и недостаток на самодоверба коа некој те лажи за ситна работа.

Плус висината е нешто шо не може да се смени ниту па прикрие, па многу поважно е како човек се носи со тоа т.е да се прифати каков шо е него ли да се обидува да прикрива со лаги, оти нели кога ќе дојдиш со реалноста и се сретниш еве да речиме, тоа шо било прикриено ќе се види во живо нема кај да бега.

Дополнително на ова е тоа шо ако некој лаже за ваква банална работа, нормално е да се постави прашањето за што уште би те лажел утре? Искреноста е основа за се и реално ако таа недостига од самиот почеток не знам како би се одвивал понатаму односот за некои други посериозни прашање ако би кликнал/а.

Последна измена: 18 април 2026 во 23:40
    На Mrs.Precious, eliesaab, Cinnamon Bun и 2 други им се допаѓа ова.
  7. Biljarkata

Biljarkata Форумски идол

Се зачлени на:
    31 јануари 2019
    Пораки:
    22.247
    Допаѓања:
    204.929
    Ова е главниот проблем уствари. Он нема самодоверба, нејзе недостатокот на самодоверба и е трн-он, не дека 3 или 5 см се пресудни за нешто, реално не се забележуваат. Брат ми е понизок од мене 5см, дечко сум имала 5 см повисок, визуелната перцепција не е нешто различна.
    Комплекси се страшна работа.

На quattro му/ѝ се допаѓа ова.
  8. Alek90

Alek90 Истакнат член

Се зачлени на:
    21 ноември 2024
    Пораки:
    280
    Допаѓања:
    639
    Не нѐ држи во неизвесност, кажи ни дали си излегла со него и колку беше висок

На Cinnamon Bun му/ѝ се допаѓа ова.
  9. Rioers

Rioers Популарен член

Се зачлени на:
    15 април 2020
    Пораки:
    800
    Допаѓања:
    2.814
    Физичките карактеристики се небитни тотално. Она што ме прави среќен не е симетријата на лицето, туку карактерот, како комуницираме со нашите души и како се чувствуваме кога се држиме за рака.
    Ако е ниска може да ја изгубиш во гужва, се зезам:D
    Никој не треба да губи самодоверба за висина или изглед, лошо е лажењето.

10. Cinnamon Bun

Cinnamon Bun Популарен член

Се зачлени на:
    5 декември 2017
    Пораки:
    677
    Допаѓања:
    6.803
    Така е. Мојот бивши беше пренизок, ама сепак јас бев таа што прва му пријдов зошто ми беше привлечен. На штикли повисока бев од него и воошто не ми пречеше.

Ама во текот на целата врска не престана да збори "леле пренизок сум, леле кепец сум, леле гените на мајка ми да и ги пљукнам". Е ете тоа постојаното кукање и немањето самодоверба ми беше трн оф на крајот, а не висината. Self-sabotage. :?:

На Mrs.Precious, Adidas888, Mr.Limonko и 6 други им се допаѓа ова.