Нели кажав дека не ја сакам? Тоа што почитувам што нешто направила како сама мајка не значи дека ќе го почитувам секој друг аспект од неа.
Гледај малку од поширок агол не секој знае да работи со пари нели, таа ги вложила во нешто а некој друг ќе ги потроши дур не трепнеш
Што би рекле за машко кое инсистира да биде со девојка,и по некое време напнува за секс,и кога добива пак не му е погодено почнува да ја вреѓа девојката и да ја отфрла ?Ниту прифаќа не,ама не му е погодено ни со да
Сака само за секс да е со девојката.. Не ја почитува, не му е битно како таа се осеќа покрај него, битно ми е само тој да си ги задоволи своите желби..
Бев викендов во Солун , мислев нашите се повеќето ниски , ама таму па еден висок грк не видов повеќето беа колку мене дури едвај 170 . Не знаев дека е Грците се многу ниски
Па сега, тоа што ти е привлечно не е нешто на кое што можеш да влијаеш со сила. Али па многу луѓе се безобразни кога едноставно може да бидат културни и да не понижуваат други луѓе врз база на физичка карактеристика.
Сум бил во над 10 земји во Европа, ниту мислам дека нешто како нација сме особено ниски ниту особено грди. Онесреќени сме, и тука лежи проблемот. Инаку, просечна висина во Европа за маж е некаде 177 см, за жена 165 см. И ние сме тука некаде.