Совети од МАШКА страна за сите девојки

Дискусија во 'Сингл' започната од TheBunny, 17 септември 2010.

1. bicycle

bicycle Форумски идол

Се зачлени на:
    3 ноември 2019
    Пораки:
    5.200
    Допаѓања:
    42.290
    Со дечко ми кога почнав врска, пред 3 ипол години, бев искрена и отворена и му раскажав за моето минато со бивши бидејќи не сакав да има тајни меѓу нас, тогаш зборувавме и никогаш повеќе не сме ја отвориле таа тема бидејќи живееме во сегашноста и минатото треба да остане минато.

По тоа што го кажуваш, ми личи дека му годи што го бараат девојки, или пак лаже дека го бараат за да испадне фраер.
    Ми делува на манипулатор.
    Не му верувај ништо и прекини секаков контакт, не си губи златно време, типов не е достоен за тоа.

На Малечка Малинка му/ѝ се допаѓа ова.
  2. Alek90

Alek90 Истакнат член

Се зачлени на:
    21 ноември 2024
    Пораки:
    306
    Допаѓања:
    726
    Многу ти е општо прашањето, фали контекст. Секако дека би одел да се шетам на некоја дестинација каде притоа има кој да ме прошета, голем бонус е ако има да понуди тросед каде би преспал бесплатно (мислам на само спиење)

Се разбира дека ако имам доволно пари и време и можност да одам на пример за Аргентина (или било која далечна и егзотична дестинација), притоа имам пријателка таму, ќе одам во Аргентина да се шетам и попатно би се видел со пријателката.

За поблиски дестинации, ако имам пријателка што живее некаде каде што има ефтин лет, да, би одел да се шетам и попатно да се видам со пријателката.

3. bicycle

bicycle Форумски идол

Се зачлени на:
    3 ноември 2019
    Пораки:
    5.200
    Допаѓања:
    42.290
    Има контекст, типов со кој се допишува нема време за неа, има за пријателкава

4. Малечка Малинка

Малечка Малинка Истакнат член

Се зачлени на:
    26 февруари 2025
    Пораки:
    139
    Допаѓања:
    686
    Еве ти доволна причина да не губиш време на него.
    Been there, heard that.