Со дечко ми кога почнав врска, пред 3 ипол години, бев искрена и отворена и му раскажав за моето минато со бивши бидејќи не сакав да има тајни меѓу нас, тогаш зборувавме и никогаш повеќе не сме ја отвориле таа тема бидејќи живееме во сегашноста и минатото треба да остане минато. По тоа што го кажуваш, ми личи дека му годи што го бараат девојки, или пак лаже дека го бараат за да испадне фраер. Ми делува на манипулатор. Не му верувај ништо и прекини секаков контакт, не си губи златно време, типов не е достоен за тоа.
Многу ти е општо прашањето, фали контекст. Секако дека би одел да се шетам на некоја дестинација каде притоа има кој да ме прошета, голем бонус е ако има да понуди тросед каде би преспал бесплатно (мислам на само спиење) Се разбира дека ако имам доволно пари и време и можност да одам на пример за Аргентина (или било која далечна и егзотична дестинација), притоа имам пријателка таму, ќе одам во Аргентина да се шетам и попатно би се видел со пријателката. За поблиски дестинации, ако имам пријателка што живее некаде каде што има ефтин лет, да, би одел да се шетам и попатно да се видам со пријателката.