Девојки кажете ми како да ја најдам серијава. Многу сакам да ја гледам ама незнам каде да ја најдам, вие од каде ја гледате?
После толку фалење и јас се навлеков на серијата. Трета сезона ја гледам сега и што да кажам, супер е! Ми го разубавува денот секој пат кога ја гледам
значи серијата ми е една од омилените смешна, поучна секогаш интересна за гледање ги опфака секојдневните мали проблеми, семејни проблеми супер е сите ликови добро глумат , чиста десетка.
Серијава не разочарува, си го држи врвот на мојата листа. Спојлер Моментот кога го плесна Џеј и така си имаше маки, ама сега...
Moже ли да не го сакаш м? Знате дека земи Еми за најдобра споредна машка улога со серија Е ај да не. И Фил блесавиот, не искина претходава епизода Цела серија ми е :смајлиштовриштиодсмеење:
Се навлеков на оваа серија .Случајно ја открив и многу ми е интересна и забавна .Кога и да изгледам епизода ми го разубавува денот.Фил е легенда со неговите глупости постојано ме засмејува .Моментално сум на втората сезона и на ден гледам по 4 епизоди бидејќи ми се интересни .
И не се доискажав вчера.... Спојлер ЛУКИНИ Лук ми станува омилен сезонава И уште милион причини зашто е #1 Промо фото за следната епизода Спојлер
За серијата дознав од тука, ја симнав првата сезона и за три вечери изгледав 15 епизоди. Добра е, ја гледаме пред спиење и баш релаксира. Ми се допаѓа тоа што секој лик си е приказна за себе, сите се изградени ликови со карактеристични особини, а Мени и Камерон ми се најсмешни.
Да те поправам, одлична е, гледај ги понатака се посмешни и посмешни се! Мене сезонава ми е врв, имаше интересни моменти и оваа епизода. Спојлер Најезива ми беше Клер, ах, ми се повраќаше на сцената, ама се изнасмеав кога го колцна тој што онесвести хахахахаххахахаха Ама ова ми беше многу јако, хахахахах Angel vs Devil
Спојлер Не е нормален овој Фил ме изнасмеа, Можеше да се јави да им каже каде е, но не, имаше он попаметна идеа. хахаха а Глорија и грампи, какава ваца е Луке, ми е цар сезонава! Веројатно нема да биде ова во епизода, ама јако е видеово http://www.youtube.com/watch?v=GComi95_oHY Btw одличен им е новиот постер.
Koлку беше ѕверска епизодава, хахахахаха, што да издвојам која цела епизода беше урнебес Спојлер Прво мило ми е што Хејли се враќа, не беше исто без неа,сепак. Ова ми е омлена сцена, лили е срце Koлку суптилно Јаки беа сцените со Диди и Џеј, сирот Џеј, ама запазете го ринготонот на Џеј кога ѕвоини Диди, цар
Леле серијава еј, ќе умрев од смеење на последнава епизода...Ах Фил, Фил, каков човек ееејјј Зарипнав од смеење на фацата, сто пати го вратив моментот. Ама добар пар ќе беа мора да се признае.
Јака беше последнава епизода се згазив од смеење со Фил и неговиот топол пријател Инаку да добар пар ќе беа...
НЕ ми се веруваше на ушите вратив 2-3 пати, и ставрно рече Macedonia, аааа браво Алекс,ѕверка е жими се Спојлер Освен другарчето на Фил, каква сцена , урнебесни ми беа Мани и Лук I am not to bright како знаеше брее И Кам, каков портрет, мислам дека имаа и они таков у собата на лили Одлична епизода како и секогаш, немаат утка немаат Одвај чекам другата среда, одвај!