Спојлер хахахахах се инсмеав секоја епизода се појака и појака ми е сите ликој се своја приказна нз оти не добиа ништо на Златините Глобуси и на Пипл Чојс авордс(мака ми е да ја сменвам подршката хахаха)а беа номинирани,ајде можи другата година ај хоп соу, хахха накрајот од епизодата се пресмев ко го посли онај дека е Мичл хахахха демек геј а и со Глориа ко ке речи вен ај вас 2 хахаха
Хахахахха, не се нормални бре, не се! Штета ама нависитна е неправда што не земаа ни еден голден глоуб, нема подобра екипа од нив.
Денес не требаше да има нова епизода оти нема?? да не прат пак некоја пауза ама сега почнаја шо пауза?
Има нова епизода, има линкови за онлајн гледање. Спојлер Многу беше емотивна епизодава. Ми се насолзија очите кога Хејли го гушна Фил. Џеј како вриштеше, бетер од Глорија кога се дере. Одлична беше епизодава.
Ја имаш и на pirate bay епизодата. Виножитке, I know that feeling, и мене ми се насолзија очите. Стварно беше добра последнава епизода.
можи линк да ми дајш да ја спуштам...или некаде за онлајн да ја гледам оти препекав а не можам да ја најдам
Леле Фил срцка колку е се изнасмеав ко ке му ја сечеше косата на онај Глориа и Џејк ко му ја украдоја пицата врв беше многу емотивна епизодата срцки ми се сите
Спојлер И јас се распекмезив, признавам Ама ај пробај да не се распекмезиш од гушката на Фил и Хејли до Џеј со флешбекот на некои убави моменти, и за крај он со син му-прајслес! И машко е, тамн нема да се секира толку(HE била скратена форма од SHE будала) Незнам што да одвојам цела епизода беше толку добра. Посакувам никогаш да не заврши П.С
Предобра епизода Спојлер Не очекував дека Глорија ќе се породи толку брзо, али сепак мило ми е што си добија со Џеј синче. Многу емотивен ми беше моментот кога Хејли го гушна Фил, моментот кога Џеј го држеше синчето во раце. Ми падна жал и за Лили душичка што не доживеа од татко и
Јас почнав да ја гледам серијава, царови се сите до еден.Изгледав малку епизоди и немам што да коментирам, ама ќе ве стасам скоро.Е и Глорија ми е фаворит, посебно со акцентот, жената е жена ипол , многу е убава и згодна.
Dylaaaaaaan <3 Спојлер А песните од Дилан сте ги слушале ли, Imagine me naked i In the moonlight? Баш гледајте ги на Јутјуб, ги има со видеа специјално снимени И омилениот гиф со Фил, 3Д
Xaxaxa жими се ги обожавам сите прејаки ми се посебно малото Лили Jay: Fulgencio Umberto, the initials are F U Pritchitt which is exactly the way it feels right now Jay: What's one more son in a dress?
Спојлер Фулхенсио е Хипстер, не Фулгенсио или Фулџенсио. F.U. Pritchett, греота ќе биде детево, ќе го утепаат од заебавање. Ама жал ми беше за сестра и, останала таму во заборавеното село. Ај ќе ја оправат сега. Добра епизода, како и секогаш.
^ Спојлер Реин на крај го крстија Фулхенсијо Џоузеф Причет. Кај сум чула Фугенсио и јас незнам Aли F.U ќе беше најјако Или она кога рече, оу јеа оне сан море ин а дрес ќе си умрам
Спојлер Оф да, заборавив. Ама добри иницијали ќе имаше. Леле стварно со тоа што сакаа да му го облечат еј. Ама така што се сериозни ми е уште посмешно, крајно. Која појава е, не можам еј, мачка не му е рамна.
Бидејќи нема епизода оваа недела,дури до следниот четврток треба да чекаме, најдовна јутуб смешни инсерти, ако не сте ги погледнале обавезно да ги гледате. Lily is a Monster Emmy Awards Skit Modern Family Charades - Extended Cut! Oscar 2011 promo +Глорија