Не беше нешто посебно епиозадата во споредба со другите,јако ми беше само со Глорија на гатачка ко беше
И никогаш досадни и неинтересни... Иаку малку ја напнаа со Клајв и со хотелот, малку модифицидрано оваа година Малово ми е врв, го обожавам! Спојлер И Глорија
Одлична беше епизодава. Спојлер Ми се свиѓа што не мора да кажат нешто за да биде смешно, доволни се и фаците. Ко на пример кога Kам го гледаше Мичел ко да ќе го убие ако не му рече на Дилан да си оди. Фацата му беше: Ти си крив за ова! Ама не можам да ја заборавам епизодата кога исто беа во хотелот и и се фати мантилот на лифтот, а Клер беше гола одоздоле и се собра целото семејство.
Спојлер Јас кога почнав да ја гледам си помислив дека нешто сум помешала и дека сум ја гледала епизодата. Очекував подобра епизода за Валентајн, ама не беше лоша.. Ми падна жал за Глорија и за нејзиниот "Џееееееј"
Рано е за епизодата нова, ни затоа најдов промо Лили и Кам се, урнебеси!!! http://youtube.com/watch?v=P73l8bYu7_A
Многу ми е жал понекогаш за Мени или ко што Глорија би го рекла Мааани, па кога ќе го видам во тие кошулчињата, туф туф.. Си пие кафе, си разговара за сериозни работи, абе право деде ми е.
Јас никако да сфатам кој ден излегува нова епизода, секогаш ги гледам после недела дена и само барам кој е последен торент и тоа симнувам, да ми каже некој, чисто да си знам? Него мене омилен лик ми е Лили дефинитивно, а со Кам се урнебесни.Како може само да глуми така на тие годинки, срце.Мада сите ликови ги сакам, нема некој што не ми се допаѓа, забавни се до бескрај, секој со свои бубачки и на свој начин.Серијава сакам вечно да трае никогаш, доволно од нив.
^ Во четврток испаѓа нов торент. Инаку последнава епизода ми беше ептен интересна Лили посебно на оваа слика И секогаш се смееам на ова
Последниве епизоди има развој во ликовите Многу ми се свиѓа што ја уфрлија и Лили со добри реплики и да биде бичи малце последниве епизоди Мислам, детето расте со двајца гејови мора да е бичи и принцес. It turns out, when you’re with the right person, you can change shelf paper at ten o’clock at night in your pajamas and not want to be anywhere else. That’s how much they love each other. Направиле и еден блупер во епизодава.Истиот бар од New Girl
Леле се изнасмеав со Лили значи, иста е како Клер, само поинтересна. И мене ми се допаѓа што ја развиваат како лик. Не ми се допаѓа тоа што Хејли порасна и стана посериозна, повеќе ја сакав кога си беше глупава и одеше со Дилан, многу ми недостига Дилан колку беше смотан
Ја сум до S03EP13, Лили опседната е со зборот fuck. Ја прашува Мич(ш)ел дали се сеќава на зборот што го изговорила денес на буквата F, малава вика: What word? Flower, fruit? Не знаете колку ми легна на срце серијава. Се надевам ќе стигнам до новиве епизоди пред да заврши сезоната. Камерон и Лили - омилени, уште од првата епизода.
Спојлер За Лили не знам што да кажам, ќе паднев од стол ми се чини. Закон е бре, каква ќе биде кога ќе порасне целата принцес.. Мислам дека поради оваа серија сите други ми станаа глупави и без поента. Ретко д аме насмее нешто како во оваа серија. А на бебиситерката сигурно и падна криво што не е Мени малку постар, каква вечера и стокми. Само Хејли да не продолжат вака да ја тупат, некако не и личи. Па не мора одма да се претвори во мајка и. И фалат добри реплики.
Believe it or not, ги изгледав сите епизоди до последнава, 17та од 4та сезона. Имам сега пауза од 24 дена, не знам што ќе правам без нив, требаше да ги сецкам на подолго време, ама заразни се. Лили колку е bitchy станата, мајко мила, ќе ме умре ова дете, ненормално добри реплики и даваат. Ме убива Фил со неговото YELLOW instead Hello. Не знам дали му е тоа генетски вродено на актерот, го пратам Фил од време на време како трепка со очите, ама па и Лук некогаш го прави. Генетика. Не го можам, ме убива. Спојлер Леле овде во Дизниленд се претурив од смеење, какви фаци правеше.
Спојлер Лили еј, хахаха No, thank you, mister! Последната минута ми е секогаш прајслес, Лук ко тренер на Мичел, детево некогаш си има хајлајтс, од ептен тупо дете го прават на моменти научник. А Маааани ми е најсмешен кога си има моменти сам со себе, од типот кога руча сам покрај базен, оди на некоја секција и раскажува ко некое чиче, баш е ко чиче. Знаев дека Кам ќе ја уплеска на крај, прскалките му беа ту гуд ту би тру.
Предолга пауза, но одлична епизода. Незнам што попрво да извојам. Спојлер Неможам да најдам слика, али последната сцена, Џо, Мани и Џеј како им чита Моби Дик, ем му игра папет шоу на Џо, ем пие виски па со истата рака од куклата, пајслес
Леле колку добра епизода, ма предобра!! Спојлер Perdoname mami, estoy embarasada. Маааани треба да поработи на својот шпански. Тројцата во болницата ме убија, посебно дечкото колку личеше на Лук. Повик од иднината, на Лук констатацијата: биле киднапирани хаха И Мичел, Камерон и Лили треба да ги даваат почесто, омилени ми се. Лили ми доаѓа да и влезам во монитор и да ја изгрицкам, колку е преслатка, па нека е и gay.