Таа ми е како селска жена простичка , алекс секси бизнисмен . Во реалниот живот тешко дека ке сретниме ваков спој на партнери Филм како филм
Барем на јутјуп да ги имаше со превод сите епизоди, ке ги изгледав сите, и немаше да го чекам на канал 5, вака што 4дена има, 1ден нема, глупости..
И јас сум во заразените со серијава, да се пријавам тука Го гледам на интернет оти канал 5 се катастрофа. Многу добра серија, малку вулгарна, но ја покажува реалноста на "патот до успехот" на секој модел..
Ајдеее..чекаме да видиме како ќе изреагира Енџелс кога Алекс ќе се појави на ручекот.. Само да не падне од стол..па да ни се повреди
Ако падне ке ја дигне алекс Оваа каролина почна да се понаша како тинејџерка да е... А енџел се знае како ке изреагира..
Многу ми стана језиво , сега алекс ке ја сакал енџел како керка а предходно ???? А оваа каролина со тие шишките што ги обликува како гелче како во 90 те години ми е толку мизерна што глупав е спојот нејзин и алекс Изнопачено
Фацата му се смени одма кога му рече идиот... Заслужува и покрај се така да го нарече, дефинитивно испадна најголемиот идиот што ја побара мајка и за жена, и воопшто не си одговараат како пар, и реално кога ке видиш од некоја гледна точка убав крај сепак ке има филмов, и мило ми е што ке остане со џи.
Баш така, многу ми е некако и мене старомодна.. Со енџел повеке си одговараа, без разлика што е постар од неа