Дали вечерва ќе има? Сега прикажаа на инсерт за утре дека ќе било последната епизода.А за денес ништо, дали згрешиле можеби.
I jas se iznacekav i nisto od serijata za vecerva, znaci utre e poslednata epizoda taka? Pozz feminki
И јас се иначекав вечерва но немаше после си ја најдов Алиса во земјата на чудата ....а за Каролина удар беше тоа што ги фати на дело но мислам дека не можеше со тоа да живее па се уби и не можеше да го издржи тоа а од една страна многу ја сакаше нејзината ќерка па ја остави да биде среќна ... мислам и никој не можеше да живее со тоа ,ако Каролина не се убиеше тие требаше потоа воопшто да немаат контакт Каролина освен да заминеше некаде далеку И да започне нов живот .
Мислам Каролина требаше прво да свати дека не е можно таква жена како неа да биде жена на таков човек ... Тоа ми е како некоја од свирипичино да се омажи за бред пит немогуче Потоа пред нејзини очи све се случуваше и онаа ептен глупа Добро е што се уби , мислам поглуп лик во серија не сум видела
Да , но Каролина отпрво се запрашуваше што виде Алекс во неа нешто не и се сврзуваа коцките , искрено мене Енџел ми испадна поглупава веќе кога гледа дека има врска нејзината мајка со Алекс што не и кажа дека се гледаа пред да се земат туку дозволи да се земат и потоа да ја изневерува нејзината родена мајка , толку наивна фаца а толку ладна личност.
Мн брзо заврши серијава.само што почна и заврши.и последните 3 4 епизоди не ги гледав убаво и не ми се баш јасни некои работи.што бидна со џована и антони?
Морис Аржан, бидејќи го сака Тони, му понуди работа како негов пи-ар во Париз. Тони ја протна и Џована во пакетот, го запозна со неа, и го убеди да ја земат во Париз како модел. Нејзе прво и беше криво зошто да го дели дечкото со геј, ама за слава се помири. А Морис Аржан рече дека не е љубоморен ако Антони има девојка, и така Сите среќни ќе заминат.