Некои делови ги кратат или мене ми се чини само ? И претходно приметив,ама од оваа бидејќи ја имам гледано, многу кратат
Крајов не очекував да биде вака но од една страна поарно што донесе таква одлука отколку да ја чуствува вината цел живот ,вака до некаде си е олесни душата не во целост но до некаде ... според мене Енџел на крајот испадна дека има цврст карактер и цврста психа како лик да се сноси со тоа што го помина и тоа што го направи .
Таква си е епизодата,само сцени кратат од неа.Пример со Бруно сцената кога е со некоја група за одвикнување од дрога или Алекс кога пие во станот.. (на тоа мислев)
Бразилската верзија и интернационалната не се исти. Бразилската има 74 (или 64 беа?) епизоди и пократко траат, оваа што ја гледавме тука 50, ама со подолга минутажа. Можно е и некои сцени да се пресечени. Крајов малку глуп. И пиштолот ли го изедоа рибите?
Како на филм бе никакво сомневање во Енџел дека таа го убила или бутнала .... директ венчавка и крај ... значи малце беше глупаво нижи да ти баам на крај
Не очекував ваков крај. Цело време си мислев дека среќно ќе си живеат со Алекс. Како и да е убав пар беа .
https://observatoriodatelevisao.bol...continuacao-de-verdades-secretas-e-a-web-pira Ќе се снима 2ра сезона од серијава, потврдено од режсерот/писателот само на се знае кога ќе се почне со снимање . Суперррр,едвај чекам