Канал 5 и се е можно, више ништо не ме чуди од прогарамиве, секогаш така прават, даваат па прекинуваат. Па дајте да ја догледаме па после давајте нови серии.. Шта речи више
Ако даваат некоја серија нека а дадат до крај а не вака прекини таман кога ќе ја загледаш.Важно некои досадни турски серии со години ги даваат и не ги прекинуваат.
Не, турските серии не ги кратат, тие стално ги даваат, што е најбитно, него бразлискиве ги кратат. А што е најтрагично и нај нервозно што не кажуваат.. Пиши им 1000 пати ако сакаш, нема да ти кажат, не убаво воопшто од нивна страна. Што е ова секоја вечер ли ке чекаме само, кажи го нема више и крај да знаеме да не го чекаме, него ли вака.
Јас сакав да им пишам на нивната фб страна ама читам дека не враќале, и нека кажат дали да чекаме или не како ме нервира вака без никакво објаснување.
Се решив после кизнај колку време да гледам серија и ја скратија. До наредна епизода ќе заборавам што сум гледала. Туку дајте линкче за он лајн да не се зае*аваме со Канал 5
Јас пишав на страната твпакет тамо пишуваат обично за сите канали, и серии, завчера им пишав за совршена пишаа дека од сега ке почнувал во 23:45, вчера пак исто им пишав ама никој не ми врати ништо.. Ако сакаш ке ти пратам линк од страната
Да јас ги изгледав сите епизоди, ги има на нет, само што не се со превод на јутјуб, и јас ги барам со превод, затоа што вака ми е многу глупо да го гледам без превод.
Сега само што видов и јас дека ја прекинале, па дали се нормални овие канал 5 ја не знам, за што ја дадоа воопшто за да ја укинат ли за брзо, поарно ич да не ја дадеа глупости. Битно елиф ке игра со 4 сезони, ке ја киднапираат уште 1000 пати и пак нема да ја прекинат, еднаш ке дадат убава серија, ке се загледаш и ти кратат.. п. с ке ми фали серијата А канал 5 по можност да се опрат малце.... И да не даваат друг пат серии, што планираат да ги прекинат
Некои глупи серии ќе даваат што немаат никаква гледаност, а оваа серија ќе ја прекинат таман ќе ја загледаш и ќе ја прекинат глупости.Ако има некаде со превод да се гледа најубаво.
Да ги имаше сите епизоди со превод убаво ке беше, не ми ни треба тогаш на канал 5 да ја вракаат пак..... Не елиф е поубав од бразилскиов за нив кога ке видиш... Се разочарав скрос