По све го вракаат од понеделник пак во 23h, многу луге го бараа назад, па ај да видиме сега колку ке го има
Конечно дадоа добра серија и одма зафркнаа работа.Затоа си гледам само на нет серии. Глупа телевизија...
Јас мислам дека малце даваат од предходната епизода, нели заврши кај алекс и енџел, па сега баш ке видиме дали е нова епизода или е истата.
Крш телевизија. И наредната ќе биде реприза. Со кого се мајтапат овие што најавуваат две репризи во сабота во 21.30?
Да истата ее.сега кога ке одат на шопинг со фани и тоа го гледав претходната епизода.и по 15 мин реклами значи овие се
Да не биде другата епизода утре, не верувам дека денеска ке дадат две, а и што е ова реприза даваат, ја па мислев нова епизода е... Овие се зафркаваат нешто со нас, мене така ми изгледа работава.
Па и со овие рекламиве кога ке почнат да ги даваат по пола саат траат, и кога ке видиш опс пола филм поминал, и што сме виделе од него, нормално ништо. Глупости
Не е ова минатата епизода, туку таа пред неа Допрва Енџел ќе купува гардероба, па потстанарката ќе ја испрашува, па ќе се покажува во школо, ќе се скара со Алекс, ќе си плачат со Виски... е-хе, од вторникот не пуштиле и заборавив што уште
Само да знаете што правам ке ми се смеете, дека и љубовта на мојот живот го гледам, и само вртам како луда, де енџел де на сител хахах Па стварно више ме спобудалеа