Не зборувај глупости. Форумот има правила. Опцијата спојлер не стои за украс, не можеш да откриваш последна епизода во еден пост и да им упропастуваш серија на останатите што не гледале.
Филмот според мене баш ке има убав крај, и не може да заврши баш како што сакаме ние. Нормално е дека нема да биде на крај со алекс после све што и направи, и ако и јас би сакала да бидат највеке заедно на крајот ама нема. Така да филмот е многу реален, и ке биде со тој што и доликува.
Па не би рекла дека и доликува . Бидејќи тој ја искористи само . Ок и другиот го правеше истото , но барем имаа чувства еден за друг . А таа се омажи од инат ..
Сакам да кажам дека во год. и доликува он, затоа што она има само 16 години... Да имаа чуства, и тоа вистински им беа и на двајцата, и стварно се сакаа многу, и секс имаа од љубов, додека другиот ја искористи и шутна дека е сиромашна, додека сега не стана манекенка, и е богата и сега баш свати што изгубил он? Касно, ама ипак ке му прости енџел и ке биде со него, а се додека алек имаше секс со неа со чуства, и ако не сака да се ожени со неа. Така да пак кога ке видиш он се ожени со каролина за да биде само блиску до енџел, и она затоа ке го убие на крај само за да му се одмазди за мајка и.
Мајка и ке се самоубие??? После на алекс арлет ке го убие? Дисфункционална породица Требаше во спојлер , можеби не си знаела
Како можеше татко и да не и верува на енџел дека пријателот негов сакаше да ја силува е не ми се верува
И треба да ми веруваш.. Хах..аууу ова со Џована и татко и ептен добро излезе Како и да е..и Џована..и Енџел се прекрасни..ќе собирам пари...да легнам и со 2те од еднашка..хаха
Очекував дека ова ке се случи Но со тоа што алекс ке ја ожени мајка е од енџел ке го упропастат филмов Инаку со срека берењето пари Прашај ги и алекс дали е на продажба
Se izvinuvam sto ke pisam so latinica, ama da ke se gledaat i togas, mada ona ke saka da prekine, ke mu kaze deka ne e ubavo ova da i go pravat na majka i, ama djabe aleks i ponataka ke ja bara, bez ogled sto ke se ozeni so majka i. Ama kika be hahah pogledot koga go vide tatko i, ostana taka zasramena