1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Совршен кармин според хороскопскиот знак

Дискусија во 'Лице' започната од gami, 26 декември 2010.

1. gami

gami Истакнат член

Се зачлени на:
    23 ноември 2010
    Пораки:
    628
    Допаѓања:
    125
    Видете дали одговара на вашиот хороскопски знак карминот кој го користите? Дали навистина се совпаѓа со вашата боја на кармин или не?

ОВЕН

Карактеристики - позната како многу храбра жена, жената Овен е авантуристка, импулсивна и храбра, харизматична и самоуверена.

Кармин - одберете силна, впечатлива боја како црвената, за да одговара на вашата природа.

БИК

Карактеристики - познати се како издржливи, вредни, стабилни и одлучни. Тие сакаат да го живеат животот со полна пареа.

Кармин - нијанси на бојата на кожата со примеси на виолетова или розеникаво-виолетова.

БЛИЗНАЦИ

Карактеристики - овие дами се многу комуникативни и отворени. Паметни се и досетливи.

Кармин - нијансите на праска совршено одговараат на вашата природа.

РАК

Карактеристики - Раковите ја обожаваат својата куќа, уживаат кога го поминуваат времето со пријателите и со семејството и многу се емотивни. Со овој знак владее Месечината, па така им се менува и расположението, од весели и забавни брзо се трансформираат во нерасположени и намуртени.

Кармин - природни и неутрални нијанси со бојата на кожата се најдобри за вас.

ЛАВ

Карактеристики - сакаат да имаат сè под контрола. Уживаат кога се во центарот на вниманието и многу се друштвени.

Кармин - розеникави нијанси.

ДЕВИЦА

Карактеристики - познати како перфекционисти, Девиците се многу организирани, вредни и по малку срамежливи.

Кармин - светкави, проѕирни металик нијанси кои совршено одговараат на вашата грациозна природа.

ВАГА

Карактеристики - Вагите сакаат кога работите се одвиваат во хармонија. Тие сакаат луѓе, но мразат гужви. Многу се интелигенти, но истовремено и наивни.

Кармин - романтични темно црвени нијанси, на границата помеѓу природна и црвена.

ШКОРПИЈА

Карактеристики - Шкорпиите се мистериозни, сексапилни, но и најстрашни од сите хороскопски знаци. Тие се одлучни, сериозни и сакаат да имаат контрола. Сакаат мистериозност и понекогаш се осветољубиви.

Кармин - Нијанси на темно црвена, речиси на границата со кафена се софистицирани и совршени за вас.

СТРЕЛЕЦ

Карактеристики - Стрелците се весели, ведри и екстровертни личности кои сакаат луксуз. Понекогаш се нестрпливи и не им се допаѓа кога луѓето немаат доверба во нив.

Кармин - Најдобар избор се нежно кафени нијанси на кармини и сјаеви.

ЈАРЕЦ

Карактеристики - Јарците се амбициозни, мотивирани и имаат натпреварувачки дух. Малку се егоистични и со желба да стигнат до врвот.

Кармин - Пробајте розеникава.

ВОДОЛИЈА

Карактеристики - Водолијата е оптимистична и неконвенционална. Роденa е за пријателство и за неа љубовта и пријателството се неразделни.

Кармин - смирувачки бои, неутрални нијанси на бојата на кожата се најдобри за вашата дарежлива природа.

РИБИ

Карактеристики - Рибите се дарежливи, внимателни и чувствителни. Многу се емотивни, креативни и имагинативни, а со сето тоа и мистериозни. Ги интересираат мистични работи и го чувствуваат подлабокото значење на животот.

Кармин - потребна ви е силна боја за да ги избалансира вашите емоции и да ве зајакне.

На Danilela, aleksin, sparkly и 5 други им се допаѓа ова.
  2. nedzma

nedzma Истакнат член

Се зачлени на:
    1 октомври 2010
    Пораки:
    688
    Допаѓања:
    192
    Гами од каде ги наоѓам овие? Супер се!
    Ова не ми се погоди, шкорпија сум во хороскоп ама не ми стои црвен кармин и сл, преферирам понежни боички :*

На cresa-jagoda, Belieberka666 и gami им се допаѓа ова.
  3. ludoto19

ludoto19 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    7.222
    Допаѓања:
    41.450
    РАК

Карактеристики - Раковите ја обожаваат својата куќа, уживаат кога го поминуваат времето со пријателите и со семејството и многу се емотивни. Со овој знак владее Месечината, па така им се менува и расположението, од весели и забавни брзо се трансформираат во нерасположени и намуртени.

Кармин - природни и неутрални нијанси со бојата на кожата се најдобри за вас.
    :shake: :shake: :shake: :shake: :shake: баш овие оч не ми стојат :lol:

4. Hipica

Hipica Форумски идол

Се зачлени на:
    31 декември 2009
    Пораки:
    14.369
    Допаѓања:
    14.805
    Абе... кај ми е постот? :^)

5. 2468

2468 Популарен член

Се зачлени на:
    23 декември 2009
    Пораки:
    4.497
    Допаѓања:
    2.834
    Хм... освен розе(цикламастично, не знам ни јас што нијанса е :D ) и црвен, немам друг пробано :wasntme:
    Би требало ете и праска карминче да си врткам по дома, за секој случај, кој знае.

6. Alanna

Alanna Популарен член

Се зачлени на:
    20 ноември 2010
    Пораки:
    1.120
    Допаѓања:
    481
    Па точно до негде сакам кафеавки кармини и сјаеви само да не бидат многу темни :D

7. ciribiribela

ciribiribela Популарен член

Се зачлени на:
    12 август 2010
    Пораки:
    1.272
    Допаѓања:
    647
    Шкорпија сум и користам црвен и кафеав кармин. Во средно дури додавав црно моливче, за да биде уште потемна боја :makeup:

На ivona-94 му/ѝ се допаѓа ова.
  8. SpoiledBaby

SpoiledBaby Истакнат член

Се зачлени на:
    10 април 2010
    Пораки:
    888
    Допаѓања:
    301
    Водолија,точно до сега нешто посилни бои од неутрални не сум ставила а и не верувам дека ќе ми стојат :)

9. FBI

FBI Популарен член

Се зачлени на:
    1 јули 2010
    Пораки:
    1.513
    Допаѓања:
    5.299
    Аха точно е, само би додала и дека сакам некои неутрелни бои ;)

10. Annath

Annath Форумски идол

Се зачлени на:
    9 јануари 2010
    Пораки:
    22.169
    Допаѓања:
    194.225

Порано да, сега користам поцрвени нијанси... ама и тоа ретко. Преферирам сјај во последно време.

11. blueeparadise

blueeparadise Популарен член

Се зачлени на:
    22 октомври 2010
    Пораки:
    3.250
    Допаѓања:
    5.774
    Tочно е горе напишаното само јас воопшто не сакам силни бои. Сакам некои понежни и посветли, ама не многу. Некад ако ме дрмне некој период сум по дарк и поише сум по црната боја и металик боите. :D

12. kate21

kate21 Популарен член

Се зачлени на:
    20 декември 2009
    Пораки:
    4.220
    Допаѓања:
    3.850
    Ракчињата ги згрешиле :D Користам еден само светол, се друго е потемно и се познава онака ачик :wasntme:

13. strangewoman

strangewoman Популарен член

Се зачлени на:
    9 декември 2009
    Пораки:
    714
    Допаѓања:
    367
    Ау има нешто во ова. За лавчињата поготово. :) Навистина ми преовладува розовото, имам само 1 црвен кармин кој само 1 го ставив, а сето останато е розевко-најповеќе, кремасто и безбојни сјајчиња. ;) :*

14. NotInLove88

NotInLove88 Истакнат член

Се зачлени на:
    19 декември 2010
    Пораки:
    159
    Допаѓања:
    77
    Па скоро 80% од она што го читам за мојот хороскопски знак се поклопува со реалната слика за мене,и да обожавам црвен кармин... :devil:

15. Marence.D

Marence.D Истакнат член

Се зачлени на:
    15 август 2010
    Пораки:
    78
    Допаѓања:
    16
    Точно за лав. Розев кармин или розево сјајче ;)

16. marama

marama Форумски идол

Се зачлени на:
    20 април 2010
    Пораки:
    5.950
    Допаѓања:
    85.145
    За рак не е точно.

17. femina11

femina11 Популарен член

Се зачлени на:
    15 октомври 2010
    Пораки:
    553
    Допаѓања:
    223
    Погодиле за стрелец. :D

18. rossonerka

rossonerka Популарен член

Се зачлени на:
    13 април 2010
    Пораки:
    4.160
    Допаѓања:
    15.281
    Боооооооже се извинувам ама коооооооооолку глуп хороскоп.

кармин + хороскопскиот знак = коњ + козметика

Се знае кармин се бира по тенот пред се, косата, тоа што го носиш евентуално.

19. Saya

Saya Популарен член

Се зачлени на:
    6 јануари 2011
    Пораки:
    1.190
    Допаѓања:
    5.547
    Ама ти ко да не знаеш дека хороскопскиот знак го диктира и тенот, колку плачеш на турски серии и бојата на очите на твојата вистинска љубов. :D

На rossonerka му/ѝ се допаѓа ова.
  20. mime87

mime87 Популарен член

Се зачлени на:
    1 октомври 2010
    Пораки:
    3.956
    Допаѓања:
    6.941
    рак сум
    ама само бојата на карминот ми ја погодија ;)