ВАГА Карактеристики - Вагите сакаат кога работите се одвиваат во хармонија. Тие сакаат луѓе, но мразат гужви. Многу се интелигенти, но истовремено и наивни. Кармин - романтични темно црвени нијанси, на границата помеѓу природна и црвена. Баш ми ја погодиле нијансата , со неа се чувствувам најсексапилно Поштовам и сите нијанси на розово (особено циклама) ,беж ,праска ,корал ,до дреч портокалов... Секако , се зависи од пригодата
СТРЕЛЕЦ Карактеристики - Стрелците се весели, ведри и екстровертни личности кои сакаат луксуз. Понекогаш се нестрпливи и не им се допаѓа кога луѓето немаат доверба во нив. Кармин - Најдобар избор се нежно кафени нијанси на кармини и сјаеви., Ар ју факинг кидинг ми??? Колку само не е точно. Розе сјајче за преку ден и црвено за излегување не мењам никогаш!.
ЈАРЕЦ Карактеристики - Јарците се амбициозни, мотивирани и имаат натпреварувачки дух. Малку се егоистични и со желба да стигнат до врвот. Кармин - Пробајте розеникава. Ауу никако Не користам розев кармин Може некоја темна модра боја..
БЛИЗНАЦИ Карактеристики - овие дами се многу комуникативни и отворени. Паметни се и досетливи. Кармин - нијансите на праска совршено одговараат на вашата природа. Мислам дека сепак не погодиле.
РИБИ Карактеристики - Рибите се дарежливи, внимателни и чувствителни. Многу се емотивни, креативни и имагинативни, а со сето тоа и мистериозни. Ги интересираат мистични работи и го чувствуваат подлабокото значење на животот. Кармин - потребна ви е силна боја за да ги избалансира вашите емоции и да ве зајакне. точно е јас најмногу си сакам црвен кармин
Виолетова нема шанси! Розениково-виолетова да. Си кѕпив пред 2-3 месеци супер ми стоеше, ама повеќе на розеникава беше. Инаку розевата и црвената најубави се
ВОДОЛИЈА Карактеристики - Водолијата е оптимистична и неконвенционална. Роденa е за пријателство и за неа љубовта и пријателството се неразделни. Кармин - смирувачки бои, неутрални нијанси на бојата на кожата се најдобри за вашата дарежлива природа. ми одговараат вакви бои,но мислам дека повеќе ми стојат нијанси на црвена и некои други потемни бои затоа што имам потемен тен па нежнитете нијанси ме прават малку бледа
ЈАРЕЦ Карактеристики - Јарците се амбициозни, мотивирани и имаат натпреварувачки дух. Малку се егоистични и со желба да стигнат до врвот. Кармин - Пробајте розеникава. Што знам ич не ми стојат розеви нијанси.. Ама знам да ставам некогаш понежна розева од ќејф..
Си се држам до ''правилото'' на ракчето - тако званите нјуд нијанси највеќе ги љубам, а и најубаво ми се совпаѓаат со тенот.
БЛИЗНАЦИ Карактеристики - овие дами се многу комуникативни и отворени. Паметни се и досетливи. Кармин - нијансите на праска совршено одговараат на вашата природа. Ми стојат кафеави нијанси...Розави никако,како клов така изгледам
ЈАРЕЦ Карактеристики - Јарците се амбициозни, мотивирани и имаат натпреварувачки дух. Малку се егоистични и со желба да стигнат до врвот. Кармин - Пробајте розеникава. Сепак повеќе накај црвено ;]