еј,еј ми го погоди,иако сакам црвен кармен ама ретко носам,а инаку стварно носам само како боја на кожата
РАК Карактеристики - Раковите ја обожаваат својата куќа, уживаат кога го поминуваат времето со пријателите и со семејството и многу се емотивни. Со овој знак владее Месечината, па така им се менува и расположението, од весели и забавни брзо се трансформираат во нерасположени и намуртени. Кармин - природни и неутрални нијанси со бојата на кожата се најдобри за вас. Колку е само точно,ова за мене
Светкавиии S УГХХХ ... НИКАКООО!! Не НЕ НЕе!! МРАЗААМ! обожавам со боја на кожа, корални, розе, портокалови ^^
ОВЕН Карактеристики - позната како многу храбра жена, жената Овен е авантуристка, импулсивна и храбра, харизматична и самоуверена. Кармин - одберете силна, впечатлива боја како црвената, за да одговара на вашата природа. Хх..а јас сирота ич нејкам црвен кармин
СТРЕЛЕЦ Карактеристики - Стрелците се весели, ведри и екстровертни личности кои сакаат луксуз. Понекогаш се нестрпливи и не им се допаѓа кога луѓето немаат доверба во нив. Кармин - Најдобар избор се нежно кафени нијанси на кармини и сјаеви. Хехе.. баш онаа боја која ја користам, не сум погрешила
СТРЕЛЕЦ Карактеристики - Стрелците се весели, ведри и екстровертни личности кои сакаат луксуз. Понекогаш се нестрпливи и не им се допаѓа кога луѓето немаат доверба во нив. Кармин - Најдобар избор се нежно кафени нијанси на кармини и сјаеви. точно е 60%, сакам кафени, но сакам кармини и сјаеви и во други бои, посебно црвените
Карактеристики - Рибите се дарежливи, внимателни и чувствителни. Многу се емотивни, креативни и имагинативни, а со сето тоа и мистериозни. Ги интересираат мистични работи и го чувствуваат подлабокото значење на животот. Кармин - потребна ви е силна боја за да ги избалансира вашите емоции и да ве зајакне. Точно
РИБИ Карактеристики - Рибите се дарежливи, внимателни и чувствителни. Многу се емотивни, креативни и имагинативни, а со сето тоа и мистериозни. Ги интересираат мистични работи и го чувствуваат подлабокото значење на животот. Кармин - потребна ви е силна боја за да ги избалансира вашите емоции и да ве зајакне. Или не. повеќе сакам сјај , ако треба кармин, тогаш некои многу светло розевикави нијанси..