ШКОРПИЈА Карактеристики - Шкорпиите се мистериозни, сексапилни, но и најстрашни од сите хороскопски знаци. Тие се одлучни, сериозни и сакаат да имаат контрола. Сакаат мистериозност и понекогаш се осветољубиви. Кармин - Нијанси на темно црвена, речиси на границата со кафена се софистицирани и совршени за вас. црвениот ми е омилен
ШКОРПИЈА Карактеристики - Шкорпиите се мистериозни, сексапилни, но и најстрашни од сите хороскопски знаци. Тие се одлучни, сериозни и сакаат да имаат контрола. Сакаат мистериозност и понекогаш се осветољубиви. Кармин - Нијанси на темно црвена, речиси на границата со кафена се софистицирани и совршени за вас. Воопшто не користам кармин а и кога би ставила не би бил сигурно црвен
ШКОРПИЈА Карактеристики - Шкорпиите се мистериозни, сексапилни, но и најстрашни од сите хороскопски знаци. Тие се одлучни, сериозни и сакаат да имаат контрола. Сакаат мистериозност и понекогаш се осветољубиви. Кармин - Нијанси на темно црвена, речиси на границата со кафена се софистицирани и совршени за вас. До некаде да може да се каже но повеќе нијанси на светло кафена
БЛИЗНАЦИ Карактеристики - овие дами се многу комуникативни и отворени. Паметни се и досетливи. Кармин - нијансите на праска совршено одговараат на вашата природа. Ммммм ова е добро
СТРЕЛЕЦ Карактеристики - Стрелците се весели, ведри и екстровертни личности кои сакаат луксуз. Понекогаш се нестрпливи и не им се допаѓа кога луѓето немаат доверба во нив. Кармин - Најдобар избор се нежно кафени нијанси на кармини и сјаеви. Моментално сум опседната со светло кафени нијанси на кармини...неможам да набројам колку сум купила во последно време кафен со светки кафен без светки посветол потемен значи до некаде е точно ...но исто така обожавам кармини во дреч бои...во зима најчесто од дреч ја сакам розевата ама малце потемна дреч нијанса накај циклама боја што оди а во лето дефинитиво портокалова нијанса.
БИК Карактеристики - познати се како издржливи, вредни, стабилни и одлучни. Тие сакаат да го живеат животот со полна пареа. Кармин - нијанси на бојата на кожата со примеси на виолетова или розеникаво-виолетова. Даааа,точно,баш такви кармини сакам!
Овен - баш спротивно, секогаш бирам понежни бои на кармин, црвен никогаш не сум ставила Некако чудна сум си, не ми се свиѓа како ми стои..
РАК Карактеристики - Раковите ја обожаваат својата куќа, уживаат кога го поминуваат времето со пријателите и со семејството и многу се емотивни. Со овој знак владее Месечината, па така им се менува и расположението, од весели и забавни брзо се трансформираат во нерасположени и намуртени. Кармин - природни и неутрални нијанси со бојата на кожата се најдобри за вас. Па не сум до толку намќор бе. Иначе, неутралните и црвените усни ми се најомилени.
ДЕВИЦА Карактеристики - познати како перфекционисти, Девиците се многу организирани, вредни и по малку срамежливи. Кармин - светкави, проѕирни металик нијанси кои совршено одговараат на вашата грациозна природа.
БЛИЗНАЦИ Карактеристики - овие дами се многу комуникативни и отворени. Паметни се и досетливи. Кармин - нијансите на праска совршено одговараат на вашата природа. Е баш овие ич не ми стојат, иначе првата карактеристика е многу точна!