ВАГА Карактеристики - Вагите сакаат кога работите се одвиваат во хармонија. Тие сакаат луѓе, но мразат гужви. Многу се интелигенти, но истовремено и наивни. Кармин - романтични темно црвени нијанси, на границата помеѓу природна и црвена. Да, иако секојдневно, за на работа користам кармини во понежни и понеутрални тонови
ЈАРЕЦ Карактеристики - Јарците се амбициозни, мотивирани и имаат натпреварувачки дух. Малку се егоистични и со желба да стигнат до врвот. Кармин - Пробајте розеникава. бљааааааак :О
ВОДОЛИЈА Карактеристики - Водолијата е оптимистична и неконвенционална. Роденa е за пријателство и за неа љубовта и пријателството се неразделни. Кармин - смирувачки бои, неутрални нијанси на бојата на кожата се најдобри за вашата дарежлива природа. Точно до некаде
ОВЕН Карактеристики - позната како многу храбра жена, жената Овен е авантуристка, импулсивна и храбра, харизматична и самоуверена. Кармин - одберете силна, впечатлива боја како црвената, за да одговара на вашата природа. Ставив еднаш црвен кармин колку за на слика, ме пофалија другарките убаво ми стоел, ете и во хороскоп си било пишано де.
РАК Карактеристики - Раковите ја обожаваат својата куќа, уживаат кога го поминуваат времето со пријателите и со семејството и многу се емотивни. Со овој знак владее Месечината, па така им се менува и расположението, од весели и забавни брзо се трансформираат во нерасположени и намуртени. Кармин - природни и неутрални нијанси со бојата на кожата се најдобри за вас. погоди иако некогаш ставам црвен
РАК- природни и неутрални нијанси со бојата на кожата се најдобри за вас. скроз точно, црвен не ми ни стои да ставам
ЛАВ Карактеристики - сакаат да имаат сè под контрола. Уживаат кога се во центарот на вниманието и многу се друштвени. Кармин - розеникави нијанси. Колку е само точно
Точно за Овен Карактеристики - позната како многу храбра жена, жената Овен е авантуристка, импулсивна и храбра, харизматична и самоуверена. Кармин - одберете силна, впечатлива боја како црвената, за да одговара на вашата природа.
БЛИЗНАЦИ Карактеристики - овие дами се многу комуникативни и отворени. Паметни се и досетливи. Кармин - нијансите на праска совршено одговараат на вашата природа. Точно
БИК Карактеристики - познати се како издржливи, вредни, стабилни и одлучни. Тие сакаат да го живеат животот со полна пареа. Кармин - нијанси на бојата на кожата со примеси на виолетова или розеникаво-виолетова.
ВАГА Карактеристики - Вагите сакаат кога работите се одвиваат во хармонија. Тие сакаат луѓе, но мразат гужви. Многу се интелигенти, но истовремено и наивни. Кармин - романтични темно црвени нијанси, на границата помеѓу природна и црвена. ВАГА Карактеристики точно, но за боја на кармин НЕ.Баш спротивно воопшто не ги сакам јаките бои посебно не црвена.Повеќе сум за неутрални бои и нежно розевки.
РАК Кармин - природни и неутрални нијанси со бојата на кожата се најдобри за вас. Воопшто не е точно за мене. Баш сакам да екпериментирам со потемни (есен/зима) или интензивни бои (пролет/лето), а и многу подобро ми стојат отколку неутралните.
ДЕВИЦА Кармин - светкави, проѕирни металик нијанси кои совршено одговараат на вашата грациозна природа. Апсолутна утка! Кармините со дискретен бисерен сјај некако може да добијат зелено светло ама дефинитивно ни светкавите ни металик нијансите не се за мене.
БИК Карактеристики - познати се како издржливи, вредни, стабилни и одлучни. Тие сакаат да го живеат животот со полна пареа. Кармин - нијанси на бојата на кожата со примеси на виолетова или розеникаво-виолетова. Така некако, повеќе на розева
РАК Карактеристики - Раковите ја обожаваат својата куќа, уживаат кога го поминуваат времето со пријателите и со семејството и многу се емотивни. Со овој знак владее Месечината, па така им се менува и расположението, од весели и забавни брзо се трансформираат во нерасположени и намуртени. Кармин - природни и неутрални нијанси со бојата на кожата се најдобри за вас.
Јас сум рак но не се согласувам баш дека неутрални нијанси ми стојат најдобро. Најдобро ми стојат темни нијанси.
Jas sum bliznak u uopste ne koristam tonovite sto tuka se napisam tuku nijansi na crveno....sto mislat drugite?
ДЕВИЦА Карактеристики - познати како перфекционисти, Девиците се многу организирани, вредни и по малку срамежливи. Кармин - светкави, проѕирни металик нијанси кои совршено одговараат на вашата грациозна природа. Ич не ме погодиле. Обожавам јаки темни бои, поготово црвен кармин и сите нијанси на темно црвено.