Совршен кармин според хороскопскиот знак

Discussion in 'Лице' started by gami, Dec 26, 2010.

1. kate-pp

kate-pp Истакнат член

Водолија- неутрални бои!
    ДА!

2. Thallia

Thallia Популарен член

ВАГА

Карактеристики - Вагите сакаат кога работите се одвиваат во хармонија. Тие сакаат луѓе, но мразат гужви. Многу се интелигенти, но истовремено и наивни.

Кармин - романтични темно црвени нијанси, на границата помеѓу природна и црвена.

Да, иако секојдневно, за на работа користам кармини во понежни и понеутрални тонови

3. Srckata28

Srckata28 Форумски идол

ЈАРЕЦ

Карактеристики - Јарците се амбициозни, мотивирани и имаат натпреварувачки дух. Малку се егоистични и со желба да стигнат до врвот.

Кармин - Пробајте розеникава.
    бљааааааак :О

4. Avenged

Avenged Популарен член

ВОДОЛИЈА

Карактеристики - Водолијата е оптимистична и неконвенционална. Роденa е за пријателство и за неа љубовта и пријателството се неразделни.

Кармин - смирувачки бои, неутрални нијанси на бојата на кожата се најдобри за вашата дарежлива природа.
    Точно до некаде :D

5. Anabelle.Amorette

Anabelle.Amorette Форумски идол

ОВЕН

Карактеристики - позната како многу храбра жена, жената Овен е авантуристка, импулсивна и храбра, харизматична и самоуверена.

Кармин - одберете силна, впечатлива боја како црвената, за да одговара на вашата природа.

Ставив еднаш црвен кармин колку за на слика, ме пофалија другарките убаво ми стоел, ете и во хороскоп си било пишано де. :)

6. RedHeart

RedHeart Истакнат член

РАК

Карактеристики - Раковите ја обожаваат својата куќа, уживаат кога го поминуваат времето со пријателите и со семејството и многу се емотивни. Со овој знак владее Месечината, па така им се менува и расположението, од весели и забавни брзо се трансформираат во нерасположени и намуртени.

Кармин - природни и неутрални нијанси со бојата на кожата се најдобри за вас.
    погоди иако некогаш ставам црвен

7. srcence1607

srcence1607 Популарен член

РАК- природни и неутрални нијанси со бојата на кожата се најдобри за вас.

скроз точно, црвен не ми ни стои да ставам

8. AnGeL4e009

AnGeL4e009 Истакнат член

ЛАВ

Карактеристики - сакаат да имаат сè под контрола. Уживаат кога се во центарот на вниманието и многу се друштвени.

Кармин - розеникави нијанси.

Колку е само точно :D :D :D

9. Adi888

Adi888 Форумски идол

Ич не ми погоди :D Јас најмногу користам црвени кармини.

10. kala21

kala21 Популарен член

Точно за Овен
    Карактеристики - позната како многу храбра жена, жената Овен е авантуристка, импулсивна и храбра, харизматична и самоуверена.

Кармин - одберете силна, впечатлива боја како црвената, за да одговара на вашата природа.

11. veteruska

veteruska Популарен член

БЛИЗНАЦИ

Карактеристики - овие дами се многу комуникативни и отворени. Паметни се и досетливи.

Кармин - нијансите на праска совршено одговараат на вашата природа.

Точно :D

12. cute-32

cute-32 Истакнат член

БИК

Карактеристики - познати се како издржливи, вредни, стабилни и одлучни. Тие сакаат да го живеат животот со полна пареа.

Кармин - нијанси на бојата на кожата со примеси на виолетова или розеникаво-виолетова.

13. Schmetterling4

Schmetterling4 Истакнат член

ВАГА

Карактеристики - Вагите сакаат кога работите се одвиваат во хармонија. Тие сакаат луѓе, но мразат гужви. Многу се интелигенти, но истовремено и наивни.

Кармин - романтични темно црвени нијанси, на границата помеѓу природна и црвена.
    ВАГА

Карактеристики точно, но за боја на кармин НЕ.Баш спротивно воопшто не ги сакам јаките бои посебно не црвена.Повеќе сум за неутрални бои и нежно розевки. :)

14. SimplyElegant

SimplyElegant Популарен член

РАК

Воопшто не е точно за мене. Баш сакам да екпериментирам со потемни (есен/зима) или интензивни бои (пролет/лето), а и многу подобро ми стојат отколку неутралните.

15. Nausicaa

Nausicaa Форумски идол

ДЕВИЦА

Кармин - светкави, проѕирни металик нијанси кои совршено одговараат на вашата грациозна природа.

Апсолутна утка! Кармините со дискретен бисерен сјај некако може да добијат зелено светло ама дефинитивно ни светкавите ни металик нијансите не се за мене.

16. makedonkamak

makedonkamak Форумски идол

БИК

Карактеристики - познати се како издржливи, вредни, стабилни и одлучни. Тие сакаат да го живеат животот со полна пареа.

Кармин - нијанси на бојата на кожата со примеси на виолетова или розеникаво-виолетова.
    Така некако, повеќе на розева :) :) :)

17. Marijasp

Marijasp Истакнат член

РАК

Карактеристики - Раковите ја обожаваат својата куќа, уживаат кога го поминуваат времето со пријателите и со семејството и многу се емотивни. Со овој знак владее Месечината, па така им се менува и расположението, од весели и забавни брзо се трансформираат во нерасположени и намуртени.

18. Bitter-Sweet

Bitter-Sweet Форумски идол

Јас сум рак но не се согласувам баш дека неутрални нијанси ми стојат најдобро. Најдобро ми стојат темни нијанси.

19. majjst

majjst Истакнат член

Jas sum bliznak u uopste ne koristam tonovite sto tuka se napisam tuku nijansi na crveno....sto mislat drugite?

20. Dream-Girl

Dream-Girl ☀️

ДЕВИЦА

Карактеристики - познати како перфекционисти, Девиците се многу организирани, вредни и по малку срамежливи.

Кармин - светкави, проѕирни металик нијанси кои совршено одговараат на вашата грациозна природа.

Ич не ме погодиле. Обожавам јаки темни бои, поготово црвен кармин и сите нијанси на темно црвено. :D

cresa-jagoda likes this.