1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Соковник и блендер

Дискусија во 'Дом' започната од Mimi123, 26 август 2012.

1. Tea678

Tea678 Популарен член

Се зачлени на:
    9 март 2018
    Пораки:
    997
    Допаѓања:
    6.181
    Ако не е битно моето мислење , твоето уште помалце кај што пишуваш дека и е за една потреба а дете ќе порасне !!!!! ПРИЈАТНО

На franca му/ѝ се допаѓа ова.
  2. Elenpelen

Elenpelen Истакнат член

Се зачлени на:
    9 мај 2017
    Пораки:
    457
    Допаѓања:
    991
    Јас купив на Горење соковник со бавно цедење. Мене баксуз ми се погоди, ненајавен по 1-2 месеца рикна. Во сервис заглави уште месец дена за да ми кажат дека ќе ми рефундираат средства.
    Потоа купив Vox, и тој по месец дена на сред цедење пукна, збеснав сериозно. Ми го заменија. Еве другиот си функционира, ама сметам дека доста сок се фрла зашто полпата не е баш сува и доцедена. Немаше да биде толку досаден за миење ако не почна да заглавува, ко запечени му се деловите по цедење и така... Веројатно повеќе се исплати да се инвестира во поскап (не дека овие беа евтини, ама Хуром се далеку поскапи).

На franca и Tea678 им се допаѓа ова.
  3. Tea678

Tea678 Популарен член

Се зачлени на:
    9 март 2018
    Пораки:
    997
    Допаѓања:
    6.181
    Јас маста му ја извадив на хуром , цел ананас ставам за цедење , цвекло не сечам ништо .Тоа ми е многу голема предност кај спор соковник .

На Elenpelen и franca им се допаѓа ова.
  4. Abel

Abel Популарен член

Се зачлени на:
    23 мај 2020
    Пораки:
    3.876
    Допаѓања:
    9.700
    За една потреба? Па да, пиша дека и е за детето, не пиша дека сто хектолитри ќе цеди секој ден со него. Најди покреативен начин да продаваш соковнициве Теа. За соковникот ќе пишам што ми е воља, за туѓо дете не

5. Tea678

Tea678 Популарен член

Се зачлени на:
    9 март 2018
    Пораки:
    997
    Допаѓања:
    6.181
    Важи

6. Elenpelen

Elenpelen Истакнат член

Се зачлени на:
    9 мај 2017
    Пораки:
    457
    Допаѓања:
    991
    @Tea678, кој модел на Хуром го користиш? (Може те имам прашано, ама не памтам)

7. Tea678

Tea678 Популарен член

Се зачлени на:
    9 март 2018
    Пораки:
    997
    Допаѓања:
    6.181
    Хуром про