Ако не е битно моето мислење , твоето уште помалце кај што пишуваш дека и е за една потреба а дете ќе порасне !!!!! ПРИЈАТНО
Јас купив на Горење соковник со бавно цедење. Мене баксуз ми се погоди, ненајавен по 1-2 месеца рикна. Во сервис заглави уште месец дена за да ми кажат дека ќе ми рефундираат средства. Потоа купив Vox, и тој по месец дена на сред цедење пукна, збеснав сериозно. Ми го заменија. Еве другиот си функционира, ама сметам дека доста сок се фрла зашто полпата не е баш сува и доцедена. Немаше да биде толку досаден за миење ако не почна да заглавува, ко запечени му се деловите по цедење и така... Веројатно повеќе се исплати да се инвестира во поскап (не дека овие беа евтини, ама Хуром се далеку поскапи).
Јас маста му ја извадив на хуром , цел ананас ставам за цедење , цвекло не сечам ништо .Тоа ми е многу голема предност кај спор соковник .
За една потреба? Па да, пиша дека и е за детето, не пиша дека сто хектолитри ќе цеди секој ден со него. Најди покреативен начин да продаваш соковнициве Теа. За соковникот ќе пишам што ми е воља, за туѓо дете не