Може, јас лани цедев - правев маџун, 6 кг грозје исцедив. Добро ме потсети да направам пак додека има грозје.
Дали некој го користи блендер и апарат за смути од Делимано? Гледам намаление 50% па да се искористи.
Какво искуство имате со Nutribullet или блендерите на phillips, bosch од продавниците? Сакам да земам блендер, па ве молам за препорака, кои ги користете и сте задоволни од нив?
Imam blender po forma slicen kako nutri bulletot sto go zemav od neptun. Znam deka vo nego mozam da melam jatkasto ovosje no sakav da prasam dali mozat da se melat i biskviti
Без блендер не функционирам. Го зедов заради детето кога беше бебе. Едноставен и ефтин околу 1000-1200 ден беше. После се претвори и во соковник. Блендирам додавам цедени сокови од лимон портокал и сл. И малку вода. Чист сок со 100 % искористено овошје. Сега се мислам дали да земам нутри булет попрактичен е и меле или да си останам со обичниов блендер и да земам соковник со што количинско помалку ќе користам од намирниците
Ме интересира за блендерите од типот на Горење, Филипс, Ронсон и сл, дали можат и јаткасти плодови да мелат или сепак за добро смути незаменлив е Нутрибулет?
Вака да ве прашам ми треба соковник кој ми го препорачувате? Не блендер затоа што во блендер неможам да цедам капинки, малинки, аронија киви. Семките остануваат внатре.
Дали некој го има некој од овие блендери што ги продаваат по страниците да каже дали се квалитетни? Гледам имаат поголема моќност од нутрибулетот на делимано..