Прашањево можеби е глупо, но јас никогаш не сум била во солариум а сакам да одам, па сакам да прашам што е соодветно да се облече?
Ништо. Ако сакаш рамномерен тен секаде. Иначе јас кога одев користев и специјален крем Double како 2пати од еднаш да си била на солариум ти е тоа, и кога влегував во солариумот бев само на долен веш, пс без прслук
Фала многу. Барем мала претстава да имам како оди тоа. А од едно одење на турбо солариум има ефекти? Јас имам бел тен.
Сакам темен тен ама сум против солариум. Многу лоши работи имам слушано и страв ме фати да помислам а не па да отидам. Златно сонце на лето и то је то
јас лично , НИКОГАШ не би посетила солариум , воопшто не е корисен .. природно си имам темен тен , и кога одам на плажа веднаш потемнувам ..доволни се 10 минути да поседам на сонце
а као сонцето да е здраво се кажа мислам дека е штетно ако премногу и неправилно го користите солариумот минатото лето бев и почнав со 6мин па стигнав до 16мин со 6 идења и доволно беше. и ете ме задоволен, здрав, жив
Лично не сум за солариум.А и да сакам на овој начин да добијам потемен тен не можам поради чувствителната кожа.
Не е штетно до мера како што е солариумот. Што солариумот, што од лошото одржување на солариумите од страна на салоните. Така да поарно ќе поминам 10 минути на сонце отколку 5 мин во солариум П.с нема споредување помеѓу природно и вештачко. Секогаш природното е поздраво и подобро- секако во овој случај до определена граница
Добро е ептен малку за шмек, само да не се претера, колку глупо ми изгледаат некои искварцани, ко на ражен да биле. Јас многу ретко одам на солариум.
па не сум против. Против сум ако некој ептен претерува, затоа што секако пре или касније ќе има последици, побрзо старее кожата, за други можни последици и да не зборувам. Во денешно време и сонцето не е ништо поздраво, па и со него треба да сме претпазливи, затоа јас не би кажала стрикно ќе добие некој рак на кожата ако оди на солариум. Јас ќе одам годинава. Имам бел тен и неколку пати пред море би било убаво, чисто за подлога.
кај има некое добро студио во карпост 4 или порта влае, хром тук негде во близина...ми треба малку солариум да удрам ама на турбо сан сакам не тие обичните(по 20-30 мин) што треба да лежиш во нив..значи сакакм турбо сан и ми треба некое студио во наведените региони...фала ви феминки супер сте
Женски јас сум многу бела, кожата ужасно ми гори на секој одмор, никако да поцрнам . Лани на одморот до седмиот ден имав изгореници и поркај тоа сто се заштитував со фактор 50, последните 3 дена добив минимална боичка (на која премногу и се израдував). Сакам да ве прашам дали некоја друга го има мојов проблем и дали пробала со солариум? Сакам да пробам со солариум иако мислам дека ќе биде само бескорисно трошење време и пари