Сакам да добијам боја за матурската, бидејќи сум многу бела..А досега не сум била во солариум. Ме интересира дали од едно одење ќе добиеш боја или како? И како за прв пат колку минути се доволни? Некаде прочитав дека можеш од првиот пат да поцрвенееш ептен а да не добиеш боја.. Ве молам за мислење?
Девојки ви се случило ли лицето да ви е непроменето, а да потемнувате на сите други места. Имам одено многу пати и користев секакви лосиони специјално за солариум, пробав и без и со и лицето пак ми останува бело. Навистина не знам од што може да е ова. Секој совет е добредојден.
Здраво,имам уплатено 4 купони за солариум по 10 минути и ќе ги искористам до наредната сабота,па ме интересира дали со депилација која ќе биде во меѓувреме помеѓу два пати идење,дали ќе ми се врати мојата боја или не? Ви благодарам
Нема. Само ова 4 пати по 10 минути за почетник ми изгледа многу. Не можеш да ги разделиш барем првите 2 пати по 5 мин да ти се? Ама може па и не е турбо солариумот...
Да на три пати но врска нема, дури и последниот пат мислам ме остај повеке од 10мин, ко да ме заборај, сл ден бев на базен појше боја фатив