Spoiler Мислам дека глуми, ова со крадецот и беше да и се приближи на Џенет, истиот овој што ја рани Мелиса, ќе се обиди по некоја епизода да ја силува Џенет, ама на Арзу ќе и проработи мајчинството за Џенет и ќе ја спаси.
Ги погледнав последните 2-3 епизоди. Поглупа серија, здравје. Постојано некој некого убива, безвеза е содржината.
Пренапорна ми е, толку депресивна, све манијаци се таму собрани и само урлаат цело време, лечат фрустрации. Срање е серијава.
Да, почна супер и сакав да ја гледам, ама сега е тотално аут оф сенс. Џенет од цврст лик се претвори во лигушка. Не ја пријави Мелиса и треба да биде херој? Кривично дело за непријавување кривично дело, лажен исказ и морално можност лудана да оштети некој трет. А тука тоа е херојство. Арзу до врат во кал од проблеми, ама од се се извлекува.Последново со татко му на Селим и неговото убиство, врв. А швалеркава демек немаат пари па да ја испратат у некое станче, мора со закнскат сопруга заедно да живее. И тој живот сосе чичкото на купче на таа пара. .Нон сенс
Не ги гледав последните 2 епизоди, што и се случило на Џенет? Арзу ја приведоја ради Џенет или за сосема друго?
Даа, Арзу сакаше да ја спаси од напаѓачот силувач и го нападна со камен по глава и заради тоа ја приведоа за обид за убиство.
Мене не ми е јасно, не сфатив, нели оној ден кога беа Џенет и мајка и во тој кафичот покрај море, кога Мукадес им смести средба, Арзу се отвори и и кажа ,,јас сум ти мајка,,? Или грешка сум разбрала. Бидејќи сеуште трага по неа, а се посомнева по белегот?
Ова е премногу глупоо.. Арзу прво можеше и двете да ги спаси плус двајца беа можеше таксистот едната Арзу другата.. Уште ако испадни утре дека ја зела Мелиса и ја однела во болница а Џенет ја оставила сама премногу не логично, мислам океј серија е ама сепак
Spoiler Сега мислам дека не, не сум сигурна оваа епизода ја немам гледано но во последната епизода ќе прават свадба па затоа мислам сега нешто ќе се случи нема да се венчаат инаку зошто би правеле пак.