Типична,шпанска сапуница. Богаташ се вљубува во сиромашна,чесна жена,ја остава својата злобна сопруга,која ќе им прави проблеми...... итн Се сакаат,се караат,се мират и на крај си живееа среќно до крајот на животот Исто како шпанска да гледам,потполно!
ааа тој Галиб бреее душата ми ја упропасти..... Шо би му правела ах ах ..... само за него го гледам филмот
Единствена серија што ја гледам епизода за епизода. Многу ми се допаѓа. Денес последна епизода за сезонава, кој ќе чекат есен сега
Еииииииии Галип како и се развика на оваа-почна да си рипка од страв (Таман на нешто ќе се навикнеме-ПРОДОЛЖУВА НА ЕСЕН )
Ах Галип, ах... биваше ли толку да си згоден бе човеку имаш 40 години. Ах како би се јас омажила за тебе а не таа Сабиха. Спојлер
Хаха,Галиб,ммм и јас ради него ја гледав со мајка ми.Е не е фер што ја скратија,сеа а1 ќе отиде у стечај,џабе не подлажаа
На телетекс на сител пишува дека денес во 8 часот ќе даваат солзи на есента точно е ова или им се разбркал телетекстот не најавиа ништо а моментално даваат се за љубов
и јас прочитав дека ќе ја даваат, седнав пред телевизор, пуштам сител, и даваат се за љубов ме збунија овие од сител, дали некој знај шо беше работата?
овој викенд конечно галиб само дали знаете дали ќе биди синхронизирана и кои гласови ќе ја синхронизираат??