Почнав да ја гледам, али сега од кога почна на Сител неам изгледано ни една епизода И да, оваа Сабиха ми е најмилата турска актерка што сум ја видела. Така некако ми е нежна, мила, и со тие очите ко срничка ми е
хмм.. па јас гледав неколку епизоди кога ја даваа викендот и некако не ми е интересна.. а кога би ја оценила од 1-10 би и дала 3ка.. беше онака добра :/
серијава е виц толку е глууупааа ауф Oнаа Cабиха или како и да се вика, треба да ја затепа некој бетер од Jасмин е 3 епизоди сум видела, и доволно да кажам- Cрање у боја за 2 нијансички подобро од индискиве серии
Гревови се овие Сабхиа и Галиб, бетер од маче и куче Се караат, се бркаат, се враќаат, боже ме сачувај! А оној па Кемал, за у пештера е само. Жена без маж ни до продавница не може да оди. Онаа негована нека му ја мисли, мантија од врат до глуждови! Али смешни се, ретардирано смешни...
Зошто се разведоа Галиб и Сабиха? И што му се случило на Керем? Мајка ми не ги гледала двете епизоди од минатиот викенд, и ме утепа од прашување, па да си прашам јас сигурен извор.
Што бе се развеле овие??? Ухх, одамна не сум во тек со серијава. Досадна е колку и љубов и казна. Сабиха ми е многу убава, ама како дете некое е! И овој Галиб, цел живот он од жени неможе да се откачи. Само сожалува некоја и помага. Бре бре, црвен крст. Нурсел ми е многу слатка со права коса, со оние сармите многу ми беше смешна.
ја гледам од самиот почеток Галип ми беше пример за посветен маж кој се грижи за семејството, успешен деловен човек ама последниве епизоди сум разочара од него-женкар невиден дечињата се многу слатки, а тоа што вака им се случуваат работите мегу Галип и Сабиха, малку повеке си е сама крива-а толку да се промени човек за 1 година
Серијава е каша-попара, се нешто само се случува.Скарај се - смири се. Здосади,кога сум на компјутер ја слушам.Ама,и таа сеа брзо ќе заврши,или се лажам ?
Оваа и Љубов и Казна се убедливо најдосадни серии што некогаш се прикажани на тв, а по се ми изгледа дека тука фино лепо убаво си одговара и Под сенките на врбите, во сите наведени серии главната глумица ми е досадна. Едвај чекам да завршат, да не го слушам тој одвратен саундтрак.