Како се стигнува до стариот град и дали има нешто интересно да се види? Често идам во Солун но во стариот град не сум бил.
Значи најефтиното, какво донесат такво пиеш, големо мало премижи, битно мерак да си напрајш, во Електра си хихихихх.. Се шалам. Фала ти на одговорот
@Leo-nora последниот пат кога седев во Електра, пиев фредо еспресо 5.50 евра беше. Со тоа ти носат вода и колаче, ама многу е. Можно е сега и 5 евра да е наjефтиното кафе.
Дали некој од вас бил до Солун со организиран мал превоз (комбе за 8 души, или караван за 4)? Која цена се, и дали некој има да ми препорача човек што добро вози до таму? На пазар3 има многу такви огласи, ама не може да знаеш кој како вози и не ми се качува со било кој во кола...
Никогаш не сум се качила на Белата кула, а толку години одам.. Од каде се влегува? Се наплаќа влез? И второ, ме интересира дали сте пазареле на кинескиот пазар да споделите искуства?
Јас бев на кинескиот пазар,си купив работи за дома,ножици за магдонос,за морков, модли за равиоли,украси,вазни има интересни работи и пред се ефтини, зависи што ти треба @Rubiii
Облека ме интересира дали може да се купи ако бендисаш некое парче?Цените на облеките како одат? Каде беше точно кинескиот?
во квартот има еден куп продавнички,ако земаш по 2 3 парчиња даваат попуст на пример ако парче е 12 ти ги даваат за 6 7 евра по парче.После оne salonica некои си 500м се наоѓа
Ќе одам првпат во Солун, и ме интересира дали може да споделите искуство за: кафичи, ресторани, интересни места за посета и овој попуст шо им е сезонски дали од прилика со 100€ може да се купат повеќе парчиња ? Во Космос, битиците на Zara, Bershka, Stradivarius и други дали имаат големи попусти или цени држат како и кај нас ?