Да ми препорачате фино хотелче или апартман со убава локација? Ми треба буквално за преспивање неколку вечери поради обврски, но секако да биде културно и пристојно
Тука во последно време се сместуваме ние кога одиме Има на истиот спрат и едни Мента, ама се полоши од овие али се наоѓаат некогаш по пониска цена.. Позади зградава имаш платен паркинг А од хотели Ел Греко, ма да го покачија во последно време и не ми се исплати
Здраво. Ве молам предложете паркинг блиску до центарот во Солун. Дали утре е отворен One Salonica молот? Ви благодарам однапред.
Слушнав дека имало некој паркинг во близина на аеродромот на Солун, околу 20-30 евра за 7 дена. Од повеќе луѓе го слушнав ова ама никако да добијам конкретно инфо. Кој е тој паркинг, каде е поточно?
Дали можда живее некој во Солун, да сподели ако може дали лесно се вадат документи? Многу ми се свиѓа градов искрено би живеела на некое време.
Дасите нудат ..или барем скоро сите Нема "документи" ЕУ државјанство, работна виза (тешка опција) или да купиш имот над ХУ сума за златна виза .. Или да студираш .. Или да седиш до 90 дена