Како е состојбата со блокади во кон и од Солун? Има ли постојани блокади на Евзони? @koritsaki извини тебе што те тагнувам, ама се надевам имаш подетално инфо…
Да да има, денес Евзони е блокиран од 12 до 21 часот. Дојрани не е блокиран. Јас се информирам од вибер групата Put do Grcke.
Оние што се еднодневните екскурзии - има ли опција да се симнеш во центарот и да те земат од таму или во близина, наместо да одиш по моловите, Икеа и било што?
попустите завршија колку што знам од зимската колекција до крај на февруари, сега штотуку излезе нова пролетна колекција, какви други попусти има?
Имаат попусти во Bershka, Pull and Bear и Stradivarius. Претходната недела бев, имаше нешто интересно.
Има подобар избор отколку кај нас, ама генерално, ова е нешто што е заостанато од зимската распродажба. Мене лично ништо не ми се допадна од тоа што беше на попуст, повеќе око ми фати новата колекција.
Dali vo centarot ima pepco? go znam samo ovoj kaj ikeata i uste eden. No prqsanje mi e konktetno za okolu centar