Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Сонови

Дискусија во '„Другата“ наука' започната од Claudia, 22 ноември 2009.

1. love23

love23 Популарен член

Се зачлени на:
    8 декември 2010
    Пораки:
    716
    Допаѓања:
    915
    Мила сонот ти е убав ќе бидеш здрава и весела не се секирај

На Mila04 му/ѝ се допаѓа ова.
  2. Mila04

Mila04 Истакнат член

Се зачлени на:
    26 февруари 2010
    Пораки:
    189
    Допаѓања:
    68
    Абе ти срцка многу погодуваш!!! Минатиот пат ми кажа, се се исполни!!! Фала :*

На love23 му/ѝ се допаѓа ова.
  3. Hellen

Hellen Истакнат член

Се зачлени на:
    9 јули 2010
    Пораки:
    173
    Допаѓања:
    73
    Сонував прво дека сум јадела кајгана и откако заспав повторно сонував како облекувам црна балетанка на десната нога ама не ми се допаѓаше
    Некоја феминка да ми го протолкува ова?

4. love23

love23 Популарен член

Се зачлени на:
    8 декември 2010
    Пораки:
    716
    Допаѓања:
    915
    Јаце во сон значи некоја настинка внимавај и времево е такво врнежливо, а балетанките немаат некое значење, поздрав

5. LadyN

LadyN Истакнат член

Се зачлени на:
    20 октомври 2010
    Пораки:
    265
    Допаѓања:
    124
    Сонував дека сум била гејша така дотерана како нив со бело лице, знае да протолкува некој?

6. love23

love23 Популарен член

Се зачлени на:
    8 декември 2010
    Пораки:
    716
    Допаѓања:
    915
    Да се сонуваш убаво облечен е убаво распартален нечини, а гејша значи мудрост некоја, бидејќи порано само гејшите биле учени и школувани за да го заведат мажот, така да се на се одличен ти е сонот се најубаво и поздрав

На LadyN му/ѝ се допаѓа ова.
  7. Hellen

Hellen Истакнат член

Се зачлени на:
    9 јули 2010
    Пораки:
    173
    Допаѓања:
    73
    Thank you love 23 :)

8. Zoza

Zoza Истакнат член

Се зачлени на:
    23 февруари 2011
    Пораки:
    792
    Допаѓања:
    297
    што значи да сонуваш како купуваш фустани и сите биле бели ама на некои имало и малку зеленко и црвенко онака како додаток (инаку од овние летните фустанчиња било не некој елегантен) и сум зела околу 8 не сум се замарала со пари(иако сум држела 2200ден во рака) а кај градинката ме чекала една моја братучетка (трудна и на сон и во јаве) и нејниот маж

9. love23

love23 Популарен член

Се зачлени на:
    8 декември 2010
    Пораки:
    716
    Допаѓања:
    915
    бело во сон значи некоја болест или настинка но бидејќи не си ги носела си ги купувала нема место за тревога, братучеткати што си ја сонувала бремена ќе има некоја мака.

10. Feminkaa

Feminkaa Истакнат член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    312
    Допаѓања:
    62
    Сонував еден дечко ми дал мало пиленце, го држев во раката ама толку силно драскаше и го пуштив,а потоа го барав и неможев да го најдам. Потоа се најдов во прегратка со истата личност и осеќав неверојатно убаво чувство,некоја топлина,внатрешен мир. Но кога тој посака да ме бакни јас избегав. Што би значел сонот?

11. love23

love23 Популарен член

Се зачлени на:
    8 декември 2010
    Пораки:
    716
    Допаѓања:
    915
    Пиле да сонуваш значи некој брз глас, а тоа што дечкото посакал да те бакне значи болест за него бидејќи ти си избегала од него, и затоа ќе се чувствуваш вознемирено, но не се секирај се ќе биде во ред

На Feminkaa му/ѝ се допаѓа ова.
  12. crazylady

crazylady Форумски идол

Се зачлени на:
    12 јули 2010
    Пораки:
    5.207
    Допаѓања:
    8.431
    Што значи да сонуваш дека некој сака да те убија и дека некој ја нападнал твојата фамилија ???
    Глупости сонувам знам ;) :lol:

13. love23

love23 Популарен член

Се зачлени на:
    8 декември 2010
    Пораки:
    716
    Допаѓања:
    915
    Тоа значи дека имате многу непријатели кои ви доаѓаат дома, а ви се прават пријатели, а тоа дека сакале да ве убијата ќе сака некој нешто да ви наштети но ќе бидете побрзи од него и побрзо ќе му ги откриете намерите и ќе го спречите. Поз и не е лош сонот

На crazylady му/ѝ се допаѓа ова.
  14. kankus

kankus Популарен член

Се зачлени на:
    31 декември 2010
    Пораки:
    1.472
    Допаѓања:
    871
    јас само цркви манастири и гробишта сонувам.......бог да чува :$ :$

15. Queen-Nefertiti

Queen-Nefertiti Истакнат член

Се зачлени на:
    1 јули 2011
    Пораки:
    152
    Допаѓања:
    46
    Сонував кај мене дома цела фамилија,полно луѓе наводно ќе сме правеле веридба за братучетка моја,и сите сме биле собрани и сме го чекале да дојди зетот(нејзиниот дечко за кој таа наводно во сонот за него ќе се мажи)ама зетот не дошол.Што значи овај сон? :^) Ако знае некој нека ми пиши :*

16. BeYourself

BeYourself Популарен член

Се зачлени на:
    12 септември 2010
    Пораки:
    1.493
    Допаѓања:
    2.949
    Девојки, од две вечери ќе ви ги кажам соновите.. Ве молам, некоја ако знае отприлика што значи, нека пише. :)
    1ва вечер - Не се сеќавам баш, ама - сонував дека не знам од кој - дали некој роднина или не, ама од некаде сум добила некакво си наследство. :^)
    2ра вечер - Сум одела по една уличка и сум видела многу луѓе како седат на земјата сите девојки биле во бело, а пред нив имало многу ружи во повеќе вазни. Потоа сум разбрала дека тука имало свадба, а и имаше невеста и младоженец. :^)

17. m.i.s

m.i.s Истакнат член

Се зачлени на:
    12 јуни 2011
    Пораки:
    175
    Допаѓања:
    319
    Обично секоја вечер сонувам. Или она што сум го правела во текот на денот или она што планирам да го правам. Но последнава недела нешто чудно ми се случува. Секоја ноќ сонувам една иста личност. И тоа не мислам на таа личност воопшто преку дена ретко ја и гледам од друг град е. Ме измачија соновите амн.. Ако може да ми каже некоја од вас !!! :worried: :worried:

18. A-j-a

A-j-a Популарен член

Се зачлени на:
    12 април 2011
    Пораки:
    1.793
    Допаѓања:
    2.024
    Сонував како трчам по скалите кај мене во зграда цела у паника и уплашена. Доаѓам до вратата од станот и додека се обидувам да го најдам клучот помеѓу приврзоците го гледам дечкото од кој бегам стои на следниот кат. Тогаш сваќам дека немам време да отклучам, се вртам уплашена накај него срцето 100 на сат, го гледам како се симнува кај мене и наеднаш сум го мавала со клоци со сета сила и тој паѓа низ прозорот. А немав намера да го убијам, додека идеше кон мене умирав од страв си мислев кој знае шѕо ќе ми направи и само наеднаш јас го клоцам него по стомакот и градниот кош со сета сила. Погледнав низ прозорот и тој лежеше доле мртов. И тогаш и звонам на комшиката карши мене цела во паника и кажувам што се случи. И понатака не се сеќавам.

И внатре зградата како и ходникот на спратот кај мене изгледаа како напуштено место како кога се гради зграда и се изградиле само не е поплочено и окречено. Вагда добро објаснив. :lol:

19. srcka-22

srcka-22 Истакнат член

Се зачлени на:
    31 март 2011
    Пораки:
    25
    Допаѓања:
    1
    и Што мислиШ ти од тој сон од искуство )))

20. srcka-22

srcka-22 Истакнат член

Се зачлени на:
    31 март 2011
    Пораки:
    25
    Допаѓања:
    1
    и какво искуство имас од овој сонсакам да знам:)))