So true Kika, so true Мора секој сам да си ги следи соништата и настаните во реалниот живот. Мене соновник не ми помага многу, меѓутоа Bube.Feminka овде е царица. Девојчето е повеќе од талентирано. Крвта ми се леди кога понекогаш ми толкува сон и потоа јас ги врзувам работите. Понекогаш ги разбирам некои соништа откако ќе се случи тоа што го претскажувале. Се согласувам со тебе. Ајде ќе те бараме кога ќе треба толкување. Фала за понудената помош Love you !
Што значеше да сонуваш како се бањаш во матна вода , и што значи кога учествуваш во некоја тепачка ??
јас сонував како сум била трудна и сум одела со ругарка и сум ја убедувала дека навистина сум трудна а она не ми верувала мислела се шалам. После тоа сум се качувала едвај по некои скали во една зграда и сум се држела за стомак и сум сретнала две другарки кои ме викнале да влезам кај нив во стан ама не знам јас што направив..Да не знае некој што значи ова?
абе ние, стално исто, и јас сонував кражба само твоево нешто со поинакво значење.. ќе изгубиш некој драг пријател не сум јас, бе, не сум јас
Што значи да сонуваш како куче сака да те нападне, скока врз тебе и се обидува да те касне а ти притоа плачеш и врескаш?
Мајка ми ја сонила братучедка ми која овој месец ќе прави свадба, ја сонила во невестински фустан како сака да се поздрави со мајка ми, но во тој момент кога подала рака баба ми (почина пред скоро година) не и дозволила да се поздрави ја повлекла кон себе. Што може да биде ова некој знае?
сонував огромен бран во охридското езеро ама бран цунами и сум почнала да бегам нагоре по планина да се спасувам. што значи огормен бран да сонуаш?