ај и јас да си прашам...што значи да сонуваш дека се подготвуваш за на пат....значи сонував како сум се подготвувала за на пат да одам негде и притоа се вратив дома неколку патиии....значи тргнувам и потоа се врајкав оти заборавав нештооо??? знае некојј??? позз
очите се благосотојба и среќа, се во твоите сонови се врти околу среќата така и да продолжи мила..... Ти Благодарам на убавите зборови те очекува среќа во друга држава, или што би рекле старите --"среќата ти е во туѓина јабана" немој да се предомислуваш, се работи за твојата среќа, сите добри понуди кои ќе ти бидат понудени за странство, добро проучи ги и прифати ги!!
Минатата вечер сонував како сум била мртва.Ама се гледам себеси мртва и ги молам да ме оживеат,дека не сакам животот да ми заврши.Само не тоа се сеќавам. А пред некоја вечер сонував како правам страшни фаци како да сум некој психопат и во сонот ми беше страв од самата себеси. Не знам почудни од овие соништа не сум сонувала.
Девојки што значи да сонуваш како се гледаш во огледало како си ќелав горе на сред глава и како ти никнале нови влакна односно ти никнува коса? Читав по соновниците но знае некој убаво да ми протолкува? Според моментална состојба отприлика знам што би и значел сонот ( значи не е мој сонот) ама да слушнам и ваше толкување.
Што значи да сонуваш караница? Значи во мојот сон ептен лошо се искарав со една моја многу мила личност, сме си кажале тешки зборови. Јас сум се спремала да одам некаде да патувам, и кога се пакував се случи караницата. Во моментот кога требаше да заминам, се разбудив.
Прв пат ми се случува да паметам сон,затоа и ќе го пишам тука,па ако има некој да ми одговори.. Моја најдобра другарка доживеа сообраќајна несреќа. И загина. Абе плачење,рикање,океани. Знам дека ако плачеш ќе си среќен,али вака селава ситуација,ме наежи. Не сонувам скоро никогаш ништо,а оваа вечер сонував и на сета таа,и го запамтив. ..
очите се благосотојба и среќа, се во твоите сонови се врти околу среќата така и да продолжи мила..... Ти Благодарам на убавите зборови Фала Бубе. Ти посакувам и јас тебе многу среќа во животот
Што значи да сонуваш како купиваш мобилни телефони? Во сонов купив три телефони и тоа на старо,по 100 ден ( ) ,едниот беше ист како од мајка ми.Дома кога појдов ги скривав да не ги видат.
најверојатно,ќе дознаеш,ке дојдеш до некои неочекувани гласови,вести,а тоа што си ги криела телефоните,мислам дека вестите што ќе ги дознаеш или слушнеш нема да бидат добри .. (немора да веруваш,иначе хаха )
е па вака сонував дека си го барам пасошот низ целата кука а претходно сум се подготвувала за пат...знае некој????
хахахаа сонував како сме организирале забава со другарите и сме ги терале да танцуваат како жаде(машките)
Сум сонувала како сум била со мајка ми во продавница за накит и сме гледале разни чанти. Мене ми се допаднала една чанта и сум сакала да ја купам (цело време сум ја држела на рамо се сум ја пуштала) , но сме виделе и една алка која била иста боја со чантата , само што била со цветчиња и цело време сум размислувала дали да ја купам и во моментот кога мајка ми плаќала сум се предомислила и само сум ја зела чантата. Инаку пред едно три недели татко ми ми ја купи истава алка што ја сонував ,само што е малце поголема!! Што би можело да значи, ако знае некој нека ми пише!
абе не сум тачна. сонував како му титкам на бившиот да ми се јави ( уствари не ми е бивши ама малку сме потскарани) и ете ти го опп звони хахахаххахаахах
Да,јас мислам дека соновите можат да се остварат,или во нив да се предвиди нешто.Мајка ми со секој нејзин сон нешто предвидуваше или се исполнуваше сонот,таа знаеше кога ќе ме прашаат во училиште да раскажувам лекцијата.