Сонував дека сум се запишувала на гимназија и требало да си одбереме смер. Смеровите само ни ги кажале по име, но не смееле да ни кажат што предмети имало во нив. И така, јас и другарка една сме оделе на еден, ни се допаднало името, но кога ни ги прочитале предметите немало англиски и биологија. Сум прашала дали може да си го смениме смерот, но не смеело така. Колку сум плачела во сонот, па потоа и мајка ми ја викнав да се разбере, и наставничката по англиски од основно.. Само не дознав што се случи на крај, се разбудив.
Сонував дека дечко ми ме изневерил. Последниот пат кога го сонував тоа дознав нешто што не ми се допагаше (имавте многу работа во љубовни проблеми и совети). баш се прашувам што ке ме изгори сега..
Знае некој што значи да сониш дека имаш с.кс со школски другар од средно кој го немам видено одамна, никогаш нит ми бил симпатичен, нит сум била блиска со него туку онака само формално. Дечково е сега оженет мислам и дете дека има. Значи го сонам како имаме с.кс и во себе како си викам дека е подобар од дечко ми . Грд сон, знае некој што значи кога сониш вакво нешто?
Ми се случува ова на една недела, тоа е предвидување на некои случки, тоа е нешто слично како Дежа ви. Но во последно време тоа воопшто не го сонувам.
Што значи на сон да влезеш во друг сон? Сонував дека сум заспала и од таму влегов во друг сон и продолжив да сонувам...не знам што се случува со мене, не знам веќе каде да одам и што да правам...претеризам сум. А најстрашното е што се што сонувам се остварува...да си умре човек...
Што значи да сонуваш новчаниче? Многу ми беше убаво, со розеви ружички на него мислам и си го одлепував и залепував (беше на лепенки, како оние детскине ама пак беше убав.) П.С. Мислам дека беше празен. Сум била мислам на автопат ли или некоја улица а од страна имало трева и сум мислела дека сум во село. Сум била со некои девојки и наеднаш се појавил еден дечко што ми се свиѓа и се насмеал и рекол како, ајде да одиме. Накрај испадна дека не бил тој што сум мислела дека е, како да се претворил во еден друг што исто ми се свиѓа. И мислам со тој сме биле заедно на тренинг и овој ме фатил за рака и ми рекол откога сакам да те запознаам, инаку јас сум Марко или Дарко ми рече, не памтам. И јас сум му рекла јас сум Блу и понатаму замаглено ми е, не се сеќавам. А инаку, и двајцава одат заедно со мене на тренинг.
сношти ја сонував мојата свадба. bила во мало ресторанче и со помалку госте...но јас уште пред да почне свадбата сум влегла во ресторанот за да ги организирам гостите да видам кој каде седи и сум била облечена во бел фустан ама покриена со црна наметка палто...па ме буни што значи тоа црното..(пред една недела се верив, а после два дена од мојата веридба ми почина дедо ми, да не е поврзано со ова несто..инаку немам закажано уште свадба)
За жал ми се оствари еден сон Се сонував облечена во црн топ ,а преку задницата сум имала само некоја лента од вал ,исто така црна.Сите ме убедуваме да излезам така ,демек не ми се гледал гзот ,ама јас не па не ,бидејќи ,уствари ми се гледал ! Тоа претставува срам. Спојлер И вчера ми се деси ,јбг ,мајка му на либево не фати на дело ,в дневна Колку ми падна непријатно ,срамно ,жал ми беше за кутрата женичка ,а таа вика "Не се секирајте ,не ве гледам" , (а влегла в дневна за да се напија апче против главоболка ,од што уште повеќе ми се нажали за неа.И сега ми е срам да појдам кај него ,немам лице да ја погледнам в очи ,од толку што ми е брука!
јас мислам дека има... и тоа црното е тага , солзи (прочитано од интернет) ... ова е значење да сонуваш свадбата Да бидеш на туѓа свадба: за слободните брак, за венчаните кавга или развод. Да видиш свадба: кавги во животот, загуба, љубомора. Да играш или пееш на свадба: некому си запнал за око.(прочитано од интернет)
Шо значи да сонваш невестински фустан, требало да сум правела свадба,ама фустанот не ми се допаѓал и сум сакала да го сменам ??
Да сонуваш дека твојата мајка умрела значи дека ке има подолг живот (не е ништо лошо). А дека одевте по угорница (аку се качи до горе) значи дека на убаво ти оди зивотот и дека нешто што сакаш можеби ке ти се исполни.
Сестра ми држела огромна змија во рацете.Сива со црни шари.Не сме се плашеле од неа.Сме се смееле кога одеднаш таа ме каснала за прстот,но не ме болело Исто сон со сетсра ми од синоќе-сме се нашле на сред море,во брод.Темно ништо не се гледа,одеднаш се појавила месечината ,полна месечина и под неа зиркале планини.Со сестра ми сме зеле со сета сила да весламе накај месечината..... Што значат,со оглед дека со сетра ми се поврзани,ние двете П.с. минатата недела сонувам како пред прозорот од спална никнала цреша.Гранките влегувал во собата,низ прозорот.Немало цреши,голо дрво.Сум пошла да си легнам во спалната,и кога сум видела мала црна змиичка пошла низ гранките да влегува во спална.КОга ме видела се симнала низ дрвото
Сонував многу чуден сон, цело време бев свесна дека сонувам, не знам како да го објаснам ... Сонував бубачка од оние зелените смрдливите Спојлер еве ваква ми застанала на образот и сум ја убила на образот Потоа се гледав во огледало, се миев, се триев, кожата ми се изиритира, бев црвена, напната на сонов... што би можело да значи?
Зелена бубачка значи грижи, но штом си ја утепала нешто лесно ќе надминеш или некој проблем брзо ќе го решиш.
Сива змија е стара душманка, тоа што те касна значи ке те повреди но нема да осетиш голема болка. Месечина е тајна што си ја чувас од себе, аку виде црвена цреша значи ништо лошо од сонот нема да се оствари. Црна змија е црна душманка.