Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Сонови

Дискусија во '„Другата“ наука' започната од Claudia, 22 ноември 2009.

1. the.one

the.one Популарен член

Се зачлени на:
    19 март 2011
    Пораки:
    564
    Допаѓања:
    797
    Сонував дека сум се запишувала на гимназија и требало да си одбереме смер. Смеровите само ни ги кажале по име, но не смееле да ни кажат што предмети имало во нив. И така, јас и другарка една сме оделе на еден, ни се допаднало името, но кога ни ги прочитале предметите немало англиски и биологија. Сум прашала дали може да си го смениме смерот, но не смеело така. Колку сум плачела во сонот, па потоа и мајка ми ја викнав да се разбере, и наставничката по англиски од основно.. Само не дознав што се случи на крај, се разбудив. :D

2. creshicka

creshicka Популарен член

Се зачлени на:
    30 март 2011
    Пораки:
    2.152
    Допаѓања:
    5.710
    Сонував дека дечко ми ме изневерил. Последниот пат кога го сонував тоа дознав нешто што не ми се допагаше (имавте многу работа во љубовни проблеми и совети). |( баш се прашувам што ке ме изгори сега..

3. ana-banana

ana-banana Популарен член

Се зачлени на:
    27 јануари 2011
    Пораки:
    1.277
    Допаѓања:
    751
    Знае некој што значи да сониш дека имаш с.кс со школски другар од средно :lol: кој го немам видено одамна, никогаш нит ми бил симпатичен, нит сум била блиска со него туку онака само формално. Дечково е сега оженет мислам и дете дека има. Значи го сонам како имаме с.кс и во себе како си викам дека е подобар од дечко ми :tmi: . Грд сон, знае некој што значи кога сониш вакво нешто?

4. sunshine2

sunshine2 Истакнат член

Се зачлени на:
    10 септември 2011
    Пораки:
    7
    Допаѓања:
    5
    Ми се случува ова на една недела, тоа е предвидување на некои случки, тоа е нешто слично како Дежа ви. Но во последно време тоа воопшто не го сонувам.

5. Responsible

Responsible Популарен член

Се зачлени на:
    20 април 2011
    Пораки:
    354
    Допаѓања:
    434
    Што значи на сон да влезеш во друг сон? Сонував дека сум заспала и од таму влегов во друг сон и продолжив да сонувам...не знам што се случува со мене, не знам веќе каде да одам и што да правам...претеризам сум. А најстрашното е што се што сонувам се остварува...да си умре човек... :x

6. blueeparadise

blueeparadise Популарен член

Се зачлени на:
    22 октомври 2010
    Пораки:
    3.708
    Допаѓања:
    6.645
    Што значи да сонуваш новчаниче? Многу ми беше убаво, со розеви ружички на него мислам и си го одлепував и залепував (беше на лепенки, како оние детскине ама пак беше убав.) П.С. Мислам дека беше празен.

Сум била мислам на автопат ли или некоја улица а од страна имало трева и сум мислела дека сум во село. Сум била со некои девојки и наеднаш се појавил еден дечко што ми се свиѓа и се насмеал и рекол како, ајде да одиме. Накрај испадна дека не бил тој што сум мислела дека е, како да се претворил во еден друг што исто ми се свиѓа. :$ И мислам со тој сме биле заедно на тренинг и овој ме фатил за рака и ми рекол откога сакам да те запознаам, инаку јас сум Марко или Дарко ми рече, не памтам. И јас сум му рекла јас сум Блу и понатаму замаглено ми е, не се сеќавам. А инаку, и двајцава одат заедно со мене на тренинг. :D

7. delvi

delvi Популарен член

Се зачлени на:
    24 декември 2009
    Пораки:
    925
    Допаѓања:
    1.353
    сношти ја сонував мојата свадба. bила во мало ресторанче и со помалку госте...но јас уште пред да почне свадбата сум влегла во ресторанот за да ги организирам гостите да видам кој каде седи и сум била облечена во бел фустан ама покриена со црна наметка палто...па ме буни што значи тоа црното..(пред една недела се верив, а после два дена од мојата веридба ми почина дедо ми, да не е поврзано со ова несто..инаку немам закажано уште свадба)

8. MarchelineAmaru

MarchelineAmaru Популарен член

Се зачлени на:
    7 јули 2010
    Пораки:
    2.261
    Допаѓања:
    1.346
    За жал ми се оствари еден сон :$ :(
    Се сонував облечена во црн топ ,а преку задницата сум имала само некоја лента од вал ,исто така црна.Сите ме убедуваме да излезам така ,демек не ми се гледал гзот ,ама јас не па не ,бидејќи ,уствари ми се гледал !
    Тоа претставува срам.
    И вчера ми се деси ,јбг ,мајка му на либево не фати на дело ,в дневна :sweat: Колку ми падна непријатно ,срамно ,жал ми беше за кутрата женичка ,а таа вика "Не се секирајте ,не ве гледам" , (а влегла в дневна за да се напија апче против главоболка ,од што уште повеќе ми се нажали за неа.И сега ми е срам да појдам кај него ,немам лице да ја погледнам в очи ,од толку што ми е брука!

9. smiley-94

smiley-94 Истакнат член

Се зачлени на:
    13 декември 2010
    Пораки:
    426
    Допаѓања:
    321
    јас мислам дека има... и тоа црното е тага , солзи (прочитано од интернет)
    ... ова е значење да сонуваш свадбата
    Да бидеш на туѓа свадба: за слободните брак, за венчаните кавга или развод. Да видиш свадба: кавги во животот, загуба, љубомора. Да играш или пееш на свадба: некому си запнал за око.(прочитано од интернет)

10. smiley-94

smiley-94 Истакнат член

Се зачлени на:
    13 декември 2010
    Пораки:
    426
    Допаѓања:
    321
    Да сонуваш како сонуваш: желбата нема да ти се оствари.

11. Adi888

Adi888 Форумски идол

Се зачлени на:
    22 ноември 2010
    Пораки:
    6.188
    Допаѓања:
    23.229
    Шо значи да сонваш невестински фустан, требало да сум правела свадба,ама фустанот не ми се допаѓал и сум сакала да го сменам :worried: ??

12. Amellia

Amellia Истакнат член

Се зачлени на:
    18 септември 2011
    Пораки:
    90
    Допаѓања:
    29
    Да сонуваш дека твојата мајка умрела значи дека ке има подолг живот (не е ништо лошо). А дека одевте по угорница (аку се качи до горе) значи дека на убаво ти оди зивотот и дека нешто што сакаш можеби ке ти се исполни.

На MarchelineAmaru му/ѝ се допаѓа ова.
  13. happygirl

happygirl Форумски идол

Се зачлени на:
    27 јули 2010
    Пораки:
    4.506
    Допаѓања:
    23.138
    Сонував како докторката ми кажала дека имам рак на срцето. Многу плачев во сонот. Што значи?

14. SexyLady

SexyLady Популарен член

Се зачлени на:
    5 септември 2010
    Пораки:
    2.800
    Допаѓања:
    3.270

За рак на срце не знам ама знам дека плачењето во сон е многу убаво. :)

15. eli25

eli25 Форумски идол

Се зачлени на:
    19 септември 2010
    Пораки:
    15.040
    Допаѓања:
    123.928
    Сестра ми држела огромна змија во рацете.Сива со црни шари.Не сме се плашеле од неа.Сме се смееле кога одеднаш таа ме каснала за прстот,но не ме болело :worried: Исто сон со сетсра ми од синоќе-сме се нашле на сред море,во брод.Темно ништо не се гледа,одеднаш се појавила месечината ,полна месечина и под неа зиркале планини.Со сестра ми сме зеле со сета сила да весламе накај месечината.....
    Што значат,со оглед дека со сетра ми се поврзани,ние двете :worried:
    П.с. минатата недела сонувам како пред прозорот од спална никнала цреша.Гранките влегувал во собата,низ прозорот.Немало цреши,голо дрво.Сум пошла да си легнам во спалната,и кога сум видела мала црна змиичка пошла низ гранките да влегува во спална.КОга ме видела се симнала низ дрвото :worried:

16. Extraordinary.girl

Extraordinary.girl Истакнат член

Се зачлени на:
    1 ноември 2010
    Пораки:
    293
    Допаѓања:
    421
    Сонував многу чуден сон, цело време бев свесна дека сонувам, не знам како да го објаснам ...
    Сонував бубачка од оние зелените смрдливите
    еве ваква[​IMG]
    ми застанала на образот и сум ја убила на образот :!: :D
    Потоа се гледав во огледало, се миев, се триев, кожата ми се изиритира, бев црвена, напната на сонов...
    што би можело да значи? :worried:

17. love23

love23 Популарен член

Се зачлени на:
    8 декември 2010
    Пораки:
    716
    Допаѓања:
    915
    Зелена бубачка значи грижи, но штом си ја утепала нешто лесно ќе надминеш или некој проблем брзо ќе го решиш.

На Extraordinary.girl му/ѝ се допаѓа ова.
  18. Extraordinary.girl

Extraordinary.girl Истакнат член

Се зачлени на:
    1 ноември 2010
    Пораки:
    293
    Допаѓања:
    421
    УФ, чул те Господ!

19. Amellia

Amellia Истакнат член

Се зачлени на:
    18 септември 2011
    Пораки:
    90
    Допаѓања:
    29
    Сива змија е стара душманка, тоа што те касна значи ке те повреди но нема да осетиш голема болка. Месечина е тајна што си ја чувас од себе, аку виде црвена цреша значи ништо лошо од сонот нема да се оствари. Црна змија е црна душманка.

На MarchelineAmaru и eli25 им се допаѓа ова.
  20. papagal4e

papagal4e Истакнат член

Се зачлени на:
    15 мај 2010
    Пораки:
    191
    Допаѓања:
    135
    lele sonuvaf kako spijam vo dijamanti i nosam prekrasna obleka i kruna na glavata sto znaci toa?????